Zahral by si to niekto po hamachi ?
http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=9892
kto to ešte nehral tak odporučam.
Fórum › Hry
Supreme commander
Je to bajecna hra. Bohuzel to muzu hrat pri 10 fps (pokuz zrovna neni bitva, pokud je, tak to je jen o rozdavani prikazu pri pauze a sledovani slideshow) na 5*5km mapach s limitem 250 jednotek na hrace :smile6: A ve Forged Alliance nedavam ani to.
Ale v zadne hre jsem si nikdy tak neuzil synchronizovane utoky namornictva a letectva spolu s vysadky pozemnich jednotek. A vynorit se s Atlantis plnou T3 vrtulniku hned za zady nepratelskeho lodstva je taky uzasny pocit :)
jj,je to pecka hra.Akorat ta zravost HW je strasna a o FA ani nemluvim :/.Ale puvodni hru sem si projel za vsechny :) Mozna bych i zahral :)
zdar pařani já mam asus - core 2.2mhz a ati sapphire HD 3850 a 2gb ram a to je vše . mam to na největšim rozlišení což je 1280-1024 a vše na nej detajli a mam na mapách s rozlohou 20x20km s plnym počtem botu a roztáhnuty po cele mapě když jsou v klidu tak mam 30fps a když utoči-m tak na 6fps a jsem spokojen, ale chtěl sem se zeptat ja sem tudle tu hru koupil hned jak byla vydana do prodeje a u frakce UEF u lodi typu exp ponorná letadlová loĎ tak když se vynoří tak zní nevyjedou protiletadlove rakety jenom se od kryje kryt předku a to je vše ale rakety to stříli tak proč v upoutávce na hru tam rakety vylezou to by me zajimalo a ještě chci se zeptat mě nejdou nainstalovat patche a ani mi nejde editor vše to píše chybu tak co stím a máte taky takovej problém ? trailer k tý lodi http://www.youtube.com/watch?v=cHothxZQoWo
Tak obnovuji stare vlakno, snad se zlepšil stav HW :)
Supreme Commander (nebo taky jine hry)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C&C 3: Tiberium Wars vs. Supreme Commander — založil CommanderZ
Midnight Commander (rozdělení oken) — založil Forest
Vyhladavanie suborov v Total Commander — založil george
Total Commander - program nebyl nelezen — založil Michael