Eclipse CDT plugin – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Eclipse CDT plugin – C / C++ – Fórum – Programujte.comEclipse CDT plugin – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
D-Fox0
Stálý člen
13. 10. 2008   #1
-
0
-

Zacal sem programovat v c++ a jelikoz sem pred tim delal v Eclipsech (javu) tak sem si do nich naistaloval plugin CDT + MinGW.
Zajimaly by me tri veci:

1) Jak prinutim eclipse aby kontroloval syntaxy hned a ne jen po zkopmilovani
2) v jave kdyz sem pozival nejakou fuknci z knihovny ktera neni monentalne naicludovana, vyhodi mi to na radce error s tim ze mi nabidne import pristlusne knihovny.
3) nejak se mi nedari prinutit aby po stisknuti ctr+F11 "rovnou" zkopmiloval a pustil program.. respektive to funguje ale jen kdyz mam kurzorem oznacenej cely projekt.. kdyz mam oznacenej jen kokretni cpp soubor tak mi to vyhodi "Run as" menu se seznamem pro spusteni jinych pluginu (eclipse PDT). pritom mam preply na c/c++ perspective. predpokladam ze musim nekde v nastaveni priradit spusteni pro *.cpp

sou to sice drobny veci ale dost me otravujou... kdyby nekdo mohl s necim pomoc byl bych rad..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.207.–
Reklama
Reklama
AdamHlavatovic0
Stálý člen
14. 10. 2008   #2
-
0
-

> 1) Jak prinutim eclipse aby kontroloval syntaxy hned a ne jen po zkopmilovani
s touto funkcou som sa stretol iba v spojeni s interpretovanimi jazykmi akym je aj napr. java, takze odpoved je ze zrejme neprinutite

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.73.16.–
KIIV+42
God of flame
14. 10. 2008   #3
-
0
-

2) v jave kdyz sem pozival nejakou fuknci z knihovny ktera neni monentalne naicludovana, vyhodi mi to na radce error s tim ze mi nabidne import pristlusne knihovny
google, help u IDE, vyhledavani podle obsahu... moznosti je spousta...
koukam ze je silene degenerativni kdyz neco dela vse za cloveka... pak si nic nedokaze ani najit... protoze to mel vzdy na stribrnym podnose...

ikdyz sou i IDE, ktery zmapujou vsechny hlavickovy soubory a pak nabizej nejen jaky to ma parametry ale i prozradi, kde se funkce naleza...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Eclipse CDT a QT4 ve WIN XP — založil eclipse

Eclipse CDT - MinGW - static link — založil NotBeginner

JQuery plugin — založil mik1

K3dCarousel plugin — založil Cervicek

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý