Border okolo iframe v ie7 – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Border okolo iframe v ie7 – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comBorder okolo iframe v ie7 – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
svobodicz0
Newbie
16. 10. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
potřeboval bych do stránky vložit iframe, ale nevím proč se mi v IE7 i v IE6 vytváří bílej rámeček. Když to pomocí marginwidth a marginheight a upravené šířky, výšky přepozicuju, tak to sice vypadá OK v IE, ale zase to blbne ve Firefoxu a Opeře. Máte s tím zkušenost a víte, jak kod upravit?
Dík, Martin
Toto mám v kodu:

<head>

<style type="text/css">
<!--
#iframe1{
height:350px;
width: 635px;
border: none;
}
-->
</style></head>
<body>
<iframe name="iframe1" id="iframe1" src="http://progressreality.cz.bzuk.stable.cz/image/clanek_test2/galerka/index.html" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
</body>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.180.48.–
Reklama
Reklama
Spectator0
Věrný člen
16. 10. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.230.–
. . .
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
16. 10. 2008   #3
-
0
-

To svobodicz : chce to nastavit <iframe frameborder=0></iframe>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
svobodicz0
Newbie
16. 10. 2008   #4
-
0
-

To Spectator : Dík, když porovnám ty kódy tak nejsou rozdílný, já tam mám jen vypnutý scrolování. Když jsem to udělal přesně podle tej stránky, tak sice IE je v pořádku, ale zase v opeře a firefoxu jsou ořízlý okraje (viz. přiložený soubor). :smile12: :smile11:
Z tohodle by mě fakt trefilo. Neexistuje kdyžtak jiná varianta, jak tohle vložit do stránky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.180.48.–
svobodicz0
Newbie
16. 10. 2008   #5
-
0
-

To crAzY^ : to je právě ta zrada, že to tam nastavený je :( je to v tom kodu co jsem vkládal do prvního příspěvku

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.180.48.–
Spectator0
Věrný člen
16. 10. 2008   #6
-
0
-

To svobodicz :
a koukal jsi do css???
je tam tenhle radek
iframe {border : none; width : 570px; height : 800px;}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.230.–
. . .
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
17. 10. 2008   #7
-
0
-

To svobodicz : ajo, sry nevšim sem si

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý