Narazil jsem na toho, myslim, ze pro nektere z nas celkem supr...
www.dreamspark.cz :smile18:
Fórum › Offtopic
Microsoft produkty pro studenty ZDARMA
Jojo, před nedávnem jsem o tom psal i u sebe na blogu http://blog.chrasty.cz/tech/sw/visual-studio-08-expression-sql-a-dalsi-zdarma-s-isic
...a hned jsem toho využil :smile5: Všechen ten soft legálně, prostě supr:-)
Jen se nedají využít pro komerční účely :D
Já mám soft od MS z MSDN AA, taky zadara, jen tam je i Windows a plno dalších věcí...
To Jasper : kde je o tom na tom webu zminka?
Je to napsáno např. na stránce http://www.dreamspark.cz/Students.aspx [url]http://www.dreamspark.cz/Students.aspx#why do i need a windows[/url].
Software vám dáváme k dispozici pro nekomerční využití, aby podporoval a stimuloval vaše studium a odborné znalosti v oblastech technického designu, technologií, matematiky, fyziky a strojírenství.
Myslím, že by to bylo jasné i bez linku od Djanosika. Kdyby to bylo i pro komerční účely, tak to by pak MS ani nemusel prodávat komerční verze. Kdo by je chtěl, tak by si jen podal přihlášku na školu a sosl to zadara :D
To lolik : Já mám VS 2008, Expression 2 a SQL Server 2008
czbero napsal:
To pawlik : Studenti víceletých gymnázií můžou mít ISIC kartu už od 12 let. :smile18:
V pravidlech je napsáno, že musíš mít 18, jinak ten soft musíš stáhnout s pomocí zákoných zástupců :D
Sakra, já nezavolal maminku aby mi klikla na tlačítko Download! :D
To lolik : Jestli jsi se ptal, jestli máme ISIC kartu tak ano, já ji mám.
To lolik : Jak bylo řečeno tady a jak je napsáno na té stránce, ke stažení daných produktů (pro nekomerční účely) je nutné mít ISIC kartu.
Ty dvě kila tě snad nezabijou
To Earl Cash : Je to zadarmo, Microsoftu nic neplatíš a pokud studuješ na nějaké významné univerzitě v USA, tak ani ISIC nepotřebuješ :-D Navíc, na některých školách slouží ISIC i jako vstupní/kopírovací/jídelní karta.
To Earl Cash : Nic není zadarmo:-). A tu ISIC kartu navíc určitě využiješ i jinde než na Dreamsparku.
To Earl Cash : jj, chápu:-)
Som študentom strednej školy na Slovensku. Je možné, aby som si túto ISIC kartu vybavil? Ak áno, kde? Lebo zo všetkého mi akosi vyplýva, že je to karta pre študentov na univerzite. A čo k jej vybaveniu potrebujem? Takéto zľavy by sa mi celkom pozdávali, lebo ISIC sa používa takmer všade na uplatnenie zliav pre študenta. Ďakujem.
To Tocimanko : Mno, na isic.sk by měl být formulář a další informace. Zrovna mi ten web ale píše chybu s databází :-) Ta karta je ale samozřejmě i pro studenty středních škol
To Tocimanko :
Áno dá sa vybaviť na slovensku bez nejakých problémov aj pre stredoškoláka. Ale plne funkčnú ju majú iba vysokoškoláci. Napr na mhd, železnicu, diaľkové busy ani nič podobné nefunguje. Nefunguje vlastne na nič kde je potrebná konkrétna škola, alebo aktivácia v termináli. Mne sa príliž nevyplatila ale toto by to malo úspešne vynahradiť
To Tocimanko :
Sú podniky kde máš s ISICom zľavy, vstup zdarma. Sem tam sa ti niekoho podarí odrbať, že ti na ten isic zľavu predsalen dať môže napriek tomu, že niesi vysokoškolák. Student agency ich berie, ale tie zľavy tam zas niesu až také markantné (KE - Praha asi o 100sk .. aj to je niečo :) hlavne keď človek jazdí často). Každopádne vysokoškolský ISIC je iná sranda.
Hlavný rozdiel je ten, že VŠ majú terminály kde sa ISIC dá aktivovať prakticky ako hocičo s RFID čipom. Potom to používajú na zaujímavé zľavy v školských jedálňach. atď ..
Prakticky .. ten SŠ je oproti VŠ len veľmi chudobný vzdialený príbuzný
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Práce pro .NET vývojáře - juniory, vhodné pro studenty — založil falzu
PHP vývojář (vhodné i pro studenty) — založil Motivage.com
IOS vývojář (vhodné i pro studenty) — založil Vladislav Skoumal
Vývoj prototypu (vhodné pro studenty) — založil baldur