Jak mám do registrů vecpat, aby se mi program spouštěl se startem windows? Něco jsem sice na netu našel, ale moc tomu nerozumim :( Prosím neodkazujte mě na google, moc s nim neumim, a zatim vše co jsem tam našel bylo nefunkční
Fórum › Delphi
Jak do registrů dostat, aby se program spouštěl zároveň s windows?
zkusil jsem to, ale pořád mám tyto chyby
[Error] Unit1.pas(26): Undeclared identifier: 'TRegistry'
[Error] Unit1.pas(30): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(30): Incompatible types: 'TComponent' and 'Integer'
[Error] Unit1.pas(31): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(32): 'THEN' expected but identifier 'OpenKey' found
[Error] Unit1.pas(36): 'THEN' expected but identifier 'OpenKey' found
[Error] Unit1.pas(38): Undeclared identifier: 'Edit1'
[Error] Unit1.pas(38): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(39): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(39): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(40): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(41): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(45): Missing operator or semicolon
[Error] Unit1.pas(47): '.' expected but ';' found
[Warning] Unit1.pas(49): Text after final 'END.' - ignored by compiler
[Fatal Error] Project2.dpr(5): Could not compile used unit 'Unit1.pas'
Řekl bych že sis jenom změnil nick z Kolcek na jouny a založil jsi nový vlákno jak dostat program do run v registrech a myslim že jsi nehorázně linej se kouknou na google a najít si to omg
ty voe nejde ti to protože musíš do uses napsat registry a pak do var Registry: TRegistry;
Řekl bych že jsi nějaká lamka, která ce napsat program, že ti resne pc a zapíše se do registrů a posílat to kámošům a pak válet machry.. :smile2:
Arlene napsal:
Řekl bych že sis jenom změnil nick z Kolcek na jouny a založil jsi nový vlákno jak dostat program do run v registrech a myslim že jsi nehorázně linej se kouknou na google a najít si to omg
ty voe nejde ti to protože musíš do uses napsat registry a pak do var Registry: TRegistry;
Řekl bych že jsi nějaká lamka, která ce napsat program, že ti resne pc a zapíše se do registrů a posílat to kámošům a pak válet machry.. :smile2:
1. Ne Kolcek opravdu nejsem
2. Na googlu jsem hledal, ale nejak jsem to nepobral
3. Ano lamka jsem, ale kdyždy byl někdy ve stádiu lamy, ne?
To Anonymní uživatel : Jenom oba dva píšete že vás nemáme odkazovat na google že sním neumíte(omg lol co neumíte na googlu :-D:-D) oba dva to nechátepe :-D a vlakna se oběvili hned po sobě tak co dodat.. :smile12: http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2006051103-ini-soubory tak to máte parádně vysvětlený tak nwm co na tom oba nechápete ..... a proč vám to nefunguje :-D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Windows Service - nejjednodušší získání cesty ke klíči v registru — založil hlucheucho
Program v C++ dostat do C — založil michal_XX
Pls jak zpustit z programu jinou aplikaci, a jak dělit aby zůstal zb… — založil Choco-TUx