FTP upload – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

FTP upload – Python – Fórum – Programujte.comFTP upload – Python – Fórum – Programujte.com

 

10. 8. 2006   #1
-
0
-

Zdravim vsetkych programatorov!
Sice som dost novacik v programovani, ale som sa pustil do pre mna tazzsej ulohy. Chcel som napisat skript, ktory uploadne soubor na ftp...
Dostal som sa sem:

import ftplib
import os

ftp=ftplib.FTP(ipservra)
ftp.login(nick,password)
print ftp.getwelcome()
ftp.storbinary('STOR ' + 'ahoj.txt', open('ahoj.txt', 'rb'), 1024)
ftp.close

vypisuje mi to chybu:

Traceback (most recent call last):
File "C:/python_tmp/nic.py", line 7, in -toplevel-
ftp.storbinary('STOR ' + 'ahoj.txt', open('ahoj.txt', 'rb'), 1024)
File "C:wapPython24libftplib.py", line 415, in storbinary
conn = self.transfercmd(cmd)
File "C:wapPython24libftplib.py", line 345, in transfercmd
return self.ntransfercmd(cmd, rest)[0]
File "C:wapPython24libftplib.py", line 324, in ntransfercmd
conn.connect(sa)
File "<string>", line 1, in connect
error: (10061, 'Connection refused')

Sekne sa to v casti ftp.storbinary..., ostatne funguje.
Ako som pozeral podobne skripty na nete, vyzerali podobne a uz si neviem rady. Prosim pomozte mi nekto.?:error:??:error:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Velky brat!
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
10. 8. 2006   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
16. 8. 2006   #3
-
0
-

Dekuji za pomoc! :D

Chci se jeste zeptat:
z ftp servru vypitam seznam polozek z aktualniho adresare:
:toto: [i]listoffileFTP=ftp.nlst('.') - napr.[/i]

Otazka zni: existuje metoda na zjisteni jestli je soubor nektera z polozek ze seznamu polozek, resp. jestli zadana cesta je soubor? :ehh:Ja jsem to totiz nenasel.

Podobna metoda, ktera ale zjistuje jesli dana cesta je soubor, ale na lok. disku je:
:toto: [i]os.path.isfile(cesta)[/i]

Predem dekuji za dalsi pomoc...:P

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Velky brat!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

C# upload souboru(FTP) — založil CZechBoY

Upload stranky cez ftp — založil Koder

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý