Dnes jsem sedl k PC a zjistil jsem, že mi Firefox odmítá zapamatovat si trvalé přihlášení na libovolné stránce a taky zapoměl a odmíta si zapamatovat úpravu výpisu nových příspěvků tady na pg.com...
Nevíte jak vyřešit?
Nevím kam dát, tak v offtopicu to snad vadit nebude...
Fórum › Offtopic
Firefox odmítá zapamatovat si trvalá přihlášení
deje se mi neco podobneho...v pripade ze se prihlasim doma a pote se pripojim ve skole k siti, tak jsem uz odhlaseny...to se kontroluje IP adresa nebo co? je to docela otravne...
To yaqwsx : máme stejný problém... taky si nepamatuje... nevím vůbec proč... nic sem neměnil... verzi mám aktuální... navíc mi začíná Firefox žrát nějak paměť, využití paměti se zvětšuje a je mnohdy větší jak 124 000 kB :smile11:
To JMM : Asi teda vyexportuji záložky, historii a vytvořím nový profil... To mi u předchozích verzí pomohlo, ale nikdy mě, až do teď, nezajímalo čím to je způsobené...
Tak jsme již podstoupil tuto pracnou proceduru, zatím to vypadá, že to pomohlo, ale nevíte někdo, jak obnovit obrázky u záložek?
To pawlik : Nj, to vím, ale když mám cca 100 pložek, tak kařdou se mi moc nechce prohlížet a ty bílé čtverečky mě deprmují. Neexistuje rychlejší způsob?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
QIP se odmítá přihlásit — založil JannBaill
Přihlášení — založil Zelenáč
Přihlášení — založil petr143
Prihlaseni — založil Misiak
Přihlášení session — založil Zuben