Prosím o pomoc s klávesnicou – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prosím o pomoc s klávesnicou – Pascal – Fórum – Programujte.comProsím o pomoc s klávesnicou – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sbilcik
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
21. 10. 2008   #1
-
0
-

nainštaloval som prvý krát turbo pascal 7.0 a keď otvorím program a chcem v ňom písať tak namiesto písmien mi to píše znaky a niektoré klávesy mi nejdu vôbec, je to možno banalita ale neviem čo s tým, ak niekto vie poradiť budem mu vďačný. ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.110.186.–
Reklama
Reklama
Mircosoft+1
Věrný člen
22. 10. 2008   #2
-
0
-

První otázka: co máš za OS?
Druhá otázka: co máš za klávesnici?
Třetí otázka: jestli jedeš pod Windows, spouštíš TP v okně nebo na celou obrazovku?

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.161.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 10. 2008   #3
-
0
-

To Mircosoft :
mám windows XP servis pack 2
mám klasickú klávesnicu na SP2
pustím v okne ale skúšal som aj na celú obrazovku a nepomohlo to
dokonca som skúsil vymazať TP a znova nainštaľovať a stále je to to isté
ak mi vieš poradiť prosím ťa poraď ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.110.186.–
Mircosoft+1
Věrný člen
23. 10. 2008   #4
-
0
-

Zajímavé... tohle by fungovat mělo.
TP určitě pouštěj na celou obrazovku (nejlépe nastavením ve vlastnostech programu). Potom (taky ve vlastnostech) zkus nastavit režim kompatibility pro Windows 95, 98 nebo něco takového. Nevím, co přesně to dělá (ještě jsem neměl důvod to zkoušet), ale třeba by to mohlo být k něčemu dobré. Zkoušel jsi TURBO.EXE i TPX.EXE? Jestli jenom jeden, tak zkus i ten druhý (TPX je o něco novější). Potom mě ještě napadá spustit TP z příkazového řádku (CMD).
A jestli ani to nepomůže, tak už opravdu nevím :smile11: .

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.161.–
Chceš-li lepší odpověď, polož lepší otázku.
Moje stránka.
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
23. 10. 2008   #5
-
0
-

takže podarilo sa mi to rozchodiť, nastavi som režim kompatibility pre Windows 95 a dal som to na celú obrazovku a ide mi to už,
strašne moc ti ďakujem
čau

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.110.186.–
raddino0
Návštěvník
23. 10. 2008   #6
-
0
-

myslim ze F11 nebo F12 se prepina jakyk en/cz muzes to zkusit jestli to nepomuze..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.184.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

Podobná vlákna

C - prosim o pomoc — založil krajco

Prosím pomoc — založil Matej

Pomoc prosim — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý