Insert do ms sql v c# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Insert do ms sql v c# – .NET – Fórum – Programujte.comInsert do ms sql v c# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
JannyM0
Návštěvník
24. 10. 2008   #1
-
0
-

Prosim poradte neapise to ziadnu chybu ale ani to nevlozi zaznam do db vopre diky

protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
SqlConnection myConnection = new SqlConnection();
myConnection.ConnectionString = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;database=test;server=DEVELOPER\\SQLEXPRESS;Connect Timeout=30";

try
{
myConnection.Open();

SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand(
"INSERT INTO contact (id_contact, name, surname, email) VALUES ('d','f','e')", myConnection);
}
finally
{
myConnection.Close();

}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.75.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
24. 10. 2008   #2
-
0
-

To JannyM : A ze to nevyhodi chybu vis protoze jsi si to krokoval nebo si to jen spustil a nic ti nevyskocilo?? Ja jen ze otviras connection v Try a vyjimky neodchytavas..

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
24. 10. 2008   #3
-
0
-

Nehlede na to ze ten INSERT je podivne, nesouhlasi ti pocet sloupcu s poctem vkladanych hodnot. Tipnul bych si ze id_contact je nejaky autoincrement ci co a mas ho tam navic..

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.213.32.–
JannyM0
Návštěvník
24. 10. 2008   #4
-
0
-

Upravil som query tak aby bolo dobre ale stale nic. ucim sa ASP a uz som prebrouzdal mnozstvo for ale nic som nevymislel. Mohol by mi niekto prosim napisat ktod tory by bol funkcny alebo poslat aspon odkaz kde to je poriadne vysvetlene. Vopred dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.75.–
mephi0
Expert
24. 10. 2008   #5
-
0
-

no ono to ani nic nema spravit :-) chyba ti tam funkcia ktora to prave spusti.
sqlCommand.executeNonQuery();
// su celkom 3 execute, tento ti staci, ide o to ci chces nieco spracovat v programe

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

.insert() — založil Josef Hornych

PHP - Insert — založil Akhbar

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý