C++ Builder 6 - oprava chyby – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ Builder 6 - oprava chyby – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ Builder 6 - oprava chyby – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
24. 10. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,
rad bych se zeptal, zda-li by mi nekdo nepomohl s algoritmem, se kterym si uz nevim rady. Zacinam v C++ ale nejake znalosti mam z VB6.0 ale C++ mi praichazi stale na chut, a mam tu jeden problem ktery nemuzu porad vyresit. Muj problem je:
Zkousel sem naprogramovat program ktery vypocitava pythagorovu vetu. S tim by nebyl problem ale potom sem zadal do programu podminku na zkousku, po ktere chci at mi napise je-li vysledek strany C velke cislo nebo male cislo. A tu nastava problem, strana C mi treba vyjde 7,2 a pise mi to ze to je velke cislo ale v programu mam napsane at mi to "Velke cislo" pise jen u cisel vetsich jak 10. Prikladam programovy kod :)

int a, b;



a = Edit1 -> Text.ToInt();
b = Edit2 -> Text.ToInt();

Edit3 -> Text = sqrt[pow(a,2) + pow(b,2)];

if (Edit3 -> Text > 10) Label4 -> Caption = "Velke cislo";

else Label4 -> Caption = "Male cislo";

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.185.1.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
24. 10. 2008   #2
-
0
-

Edit3->Text
vrací hodnotu typu AnsiString (myslim), zkus tohle:
if(StrToInt(Edit3->Text) > 10)

Label4->Caption = "Velke cislo";

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

C++ builder — založil Filip

Errror C++ Builder — založil Jozef

Borland builder — založil sexmachina

C++Builder a MySQL — založil pe.havel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý