Dobry den,
nevite v cem by mohla byt chyba kdyz se prida do stranek nasledujici kod na overeni:
<script language="JavaScript">
function createCookie(name,value,days) {
if (days) {
var date = new Date();
date.setTime(date.getTime()+(days*60*60*1000));
var expires = "; expires="+date.toGMTString();
}
else var expires = "";
document.cookie = name+"="+value+expires+"; path=/";
}
function readCookie(name) {
var nameEQ = name + "=";
var ca = document.cookie.split(';');
for(var i=0;i < ca.length;i++) {
var c = ca[i];
while (c.charAt(0)==' ') c = c.substring(1,c.length);
if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length,c.length);
}
return null;
}
function confrm() {
var next = confirm("Vstupuje na web, který obsahuje materiály s erotickou nebo sexuálně orientovanou tématikou v podobě obrázků, videa a textů. Tyto materiály mohou na někoho působit urážlivě, pro uživatele mladší osmnácti let jsou tyto materiály zcela nevhodné. Než vstoupíte dále, přečtete si prosím důkladně následující podmínky: \nStisknutím tlačítka \'OK\' potvrzuji, že \n\n1. je mi více než osmnáct let a že jsem dosáhl zletilosti;\n\n2. pokud se nacházím ve státě, ve kterém je hranice zletilosti \n stanovena odlišně od předpisů České republiky, potvrzuji, že splňuji veškeré podmínky zletilosti v daném státě a že je mi více než 18 let a že vstup na tyto stránky není omezen a\/nebo zakázán předpisem státu, v němž se nacházím a\/nebo jehož jsem státním příslušníkem; \n\n3. souhlasím s tím, že sexuálně orientovaný materiál jsem oprávněn užívat jen v soukromí a to výlučně pro svou osobní potřebu; \n\n4. sexuálně orientované materiály mne neurážejí, nepohoršují a\/nebo jinak neohrožují a na uvedené stránky vstupuji dobrovolně;\n\n5. budu si vybírat a používat pouze a výhradně takové materiály, které neporušují zákony státu, ve kterém se nacházím;\n\n6. neposkytnu a ani přímo či nepřímo neumožním přístup k materiálům získaným na těchto stránkách osobám mladším osmnácti let ani jiným osobám, které nesplňují podmínky uvedené v tomto prohlášení.\n\nPokud nesplňujete byť i jenom jednu podmínku uvedenou pod body 1 až 6, opusťte prosím ihned tyto stránky. Pokud splňujete všechny podmínky uvedené pod body 1 až 6, jste oprávněni vstoupit. \n\nSouhlasím a potvrzuji výše uvedené.");
if (next == false) return false
else return true
}
if(readCookie('confirm')==null){
if(confrm()==false){
document.location.href='http://www.vydelavej.info';
} else {
createCookie('confirm','yes',1);
}
}
</script>
Cely skript funguje dobre az na to ze treba na seznamu se misto toho screenu na obrazky zobrazi screen na stranky vydelavej info. Mohli by jste poradit? Predem dekuji
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Chyba robota
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů
Podobná vlákna
Rozpohybovanie robota — založil Ján Borovský
Aplikace pro ovládání pojízdného robota — založil Vladislav97
Neuronová síť - pohyb robota podle vizoru (hledí) — založil evergrey169
Chyba - začátek, hned chyba — založil Levin
Chyba v IF — založil Kolcek
Moderátoři diskuze