Vytvorenie event handlera [VB .NET vs C#] – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vytvorenie event handlera [VB .NET vs C#] – .NET – Fórum – Programujte.comVytvorenie event handlera [VB .NET vs C#] – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mylan40
Super člen
24. 10. 2008   #1
-
0
-

Tento C# kód

stream.End += new EventHandler( SongEnd);

sa vo VB .NET napíše takto:
AddHandler stream.End, AddressOf SongEnd

Ale ako napíše tento kód vo VB .NET ???
stream.Progress += new BASSProgessHandler( Progress);

Ak by som to napísal tak ako v 1. prípade, tak mi to vyhodí "Cross-thread operation not valid: Control 'lblMinutes' accessed from a thread other than the thread it was created on." - Jednoducho potrebujem vytvoriť new BASSProgessHandler a nie new EventHandler.
Poradí mi niekto?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Reklama
Reklama
25. 10. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mylan40
Super člen
26. 10. 2008   #3
-
0
-

To djanosik : Díky za link, prečítal som to celé, ale tam bolo opäť len toto:

AddHandler udalosť, AddressOf procedúra

V C# neprogramujem, ale predpokladám, že tam sa to zapíše takto:
udalosť += new EventHandler( procedúra);

A problém je v tom, že vo VB je AddHandler keyword, ale v C# môže byť nie len new eventHandler, ale napr. aj new BASSProgessHandler. A ja nerozumiem aký je v tom rozdiel. Je v tom vôbec rozdiel? Ak áno, tak potom by sa to malo nejako dať zapísať aj vo VB.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
26. 10. 2008   #4
-
0
-

To mylan4 : Ve své podstatě v tom rozdíl není. A pokud jde o ten článek, tak se zkus zaměřit třeba na část "Handling events (static)", ale jak už jsem řekl, nevim, jak je to ve VB.NET správně. Můžeš zkust server http://www.vbnet.cz, třeba už to tam řešili.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mylan40
Super člen
29. 10. 2008   #5
-
0
-

Ani statický event handling (čiže pomocou Handles ... ) to nevyriešil, nevadí... Išlo v podstate o udalosť, ktorá sa spúšťala počas prehrávania pesničky -> namiesto udalosti som použil Timer, zatiaľ to funguje spoľahlivo.
Ďakujem za všetky rady.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 28 hostů

Podobná vlákna

Event.keycode — založil Paja2

Event list ve WP — založil Luboš

Udalost (event) z COM — založil NeviemNic

Mysql Event — založil harpener

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý