Zhanam niekoho kdo by my vedel pomoct s administraciu serveru cez web. ak ma niekdo zaujem tak my napiste na ICQ: 409740394
Fórum › Inzerce
Surne zhanam php scriptera
lolik, ty ma neprestavas udivovat, kebyze si tu prvykrat na tomto fore, tak sa len zasmejem, ale toto vobec nechapem
kazdu chvilu tu polozis nejaku otazku a odpovedou je zvacsa UTFG a teraz sa este spytas na vec co sa tu prebera aspon kazdy tyzden
ja viem ze vedsina php scripterov pracuje na peniaze ale ja zhanam scriptera len tak max na 1 tizden a mozno ani tolko nie. len japotrebujem dokoncit administraciu samp serveru cez web lebo uz to robim vise 3 mesiace a stale som skoro nazaciatku.
300 kc/hod je mozna nejaky programator junior ;)
A kdyz pak firma pronajima sveho programatora, tak si rekne o 2000 za hodinu :)
To lolik : Jak prosím zjistím, na kolik procent ovládám PHP? :-)
To soudruh : kdyz znas aspon 8 funkci z php ... pak to znas na 80%
bonusove procenta jsou za skill "umim pouzit google" + 5% a "vim ze existuje manual" + 10%
pak: "jsem schopen zamyslet se nad problemem" +15%
"s kazdym nesmyslem radsi pujdu na forum nez hledat sam" -99%
2netman92: ved on pisal, ze to uz riesi 3 mesiace a stale je na zaciatku.
2lolik: zacal by som studiom slovenciny (dufam, ze som udadol spravne), potom anglictiny, potom by som si nastudoval nieco o PHP a naucil sa pouzivat php.net a google, ked uz naozaj nebudes vediet, napis sem
To Santas : popravde sem jeste nezazil nic kde by se lolik nekam posunul aniz by to za nej nekdo nemusel udelat...
mozna by bylo na case upozornit jeho matku ze lolik je uz dost velky na to aby mu nemusela utirat prdel po kakani a vymenit pleny
mne pride, ze lolik robi veci takto:
vymysli si co chce robit, najde si nejaky skript, ten nejak spusti a podobne, potom ho napadne nieco upravit, tak napise na forum nech mu to niekto spravi, a do okola:)
prepac lolik, ale cudujem sa, ze ti este niekto pomaha
no to je 1. Beta verzia. www.sampko.wz.cz
No ak to niekdo oceni budem rad. A kdo by sa somnou chcel podielat nech sa my ozve, planujem to prerobit do ssh
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Hladame php scriptera — založil pawner
Zháňam: Skúsený programátor PHP/MySQL — založil Qwertz
Súrne hľadáme Senior PHP programátora — založil anettt
Súrne- Ako vložiť BBcode do php-fusion? — založil w3q
Zhanam PHP/MySQL programátorov, resp. iný webový programovací jazyk — založil Peter Orosz
Moderátoři diskuze