Presmerovani – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Presmerovani – PHP – Fórum – Programujte.comPresmerovani – PHP – Fórum – Programujte.com

jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #1
-
0
-

Zdravim,
nenapada me toto dat do jine diskuze, nez php -
mam problem - kamos mi prenastavil neco v pc a deje se to, ze kdyz najedu na jednu www stranku, tak se mi to automaticky presmeruje na stranku, kterou nechci. Pres ip anonymizer jede vse v poradku, ale ja se na tu stranku potrebuju dostat, protoze jsem na ni admin. Nevite, jak se to da prenastavit?
pozn. dela mi to jen pro jednu www stranku

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.20.–
soudruh0
Newbie
27. 10. 2008   #2
-
0
-

máš nastavenej redirect v C:/Windows/system32/etc/hosts nebo tak nějak... v Linuxu to je /etc/hosts

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #3
-
0
-

bohuzel, koukal jsem se tam a nic

Nahlásit jako SPAM
soudruh0
Newbie
27. 10. 2008   #4
-
0
-

Mělo to bejt v tomhle souboru. Tak ho sem hoď a podíváme se.

Nahlásit jako SPAM
jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #5
-
0
-

tady

Nahlásit jako SPAM
soudruh0
Newbie
27. 10. 2008   #6
-
0
-

Takže systém čistý, jaký používáš prohlížeč? Nemáš FF s greasemonky? Koukal jsi na routr?

Nahlásit jako SPAM
jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #7
-
0
-

na router jsem se nedival, mam Windows Vista Ultimate x64, pouzivam Operu (ale dela mi to i pro IE).

Nahlásit jako SPAM
soudruh0
Newbie
27. 10. 2008   #8
-
0
-

V Opeře jsou user scripty, tak koukni tam jestli ti tam nepřidal nějakej s redirectem pak teda ještě zkontrolovat routr a případně i ten web (jestli ti tam nedal upravenej script za pomoci uloženýho hesla v Total comandru/IE nebo tak něco)

Edit. srry zapoměl jsem že to dělá i v IE, to první odpadá

Nahlásit jako SPAM
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 10. 2008   #9
-
0
-

taky to muze byt nastaveny primo na serveru... kdyz si rikal ze pres anonymizer to jde a bez nej ne...
taky muzes zkusit co ti vyhodi nslookup a pripadne kdyz bys mel dalsi komp tak jestli to dela i z nej nebo jen z tvyho

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #10
-
0
-

zkusim

Nahlásit jako SPAM
bukaj0
Věrný člen
27. 10. 2008   #11
-
0
-

jiM.sTREET
tak se mi to automaticky presmeruje
Jak přesně myslíš „přesměruje“? A děje se to „přesměrování“ už v rámci TCP/IP, nebo až na úrovni HTTP? Kdyby to bylo na té nižší úrovni, tedy TCP/IP, nejspíš by se jednalo o špatné přiřazení IP k doméně, kterou požaduješ. Zjisti si IP adresu daného serveru (např. tady je něco narychlo spíchnuté[1]) a zjisti, jakou adresu získáš u tebe (např. ping ukazuje, když dáš hostname, jakou získal IP adresu). Pokud by se jednalo o záležitost HTTP, IP adresa bude dobře, ale prohlížeč dostane odpověď, že má jít jinam. Chce to sledovat HTTP hlavičky (např. ve FF je na to rozšíření LiveHTTPHeaders[2]).

[1] http://publix.phorum.cz/resolve.php
[2] https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3829

*EDIT: jsem pomalý.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #12
-
0
-

bukaj napsal:
jiM.sTREET
tak se mi to automaticky presmeruje
Jak přesně myslíš „přesměruje“? A děje se to „přesměrování“ už v rámci TCP/IP, nebo až na úrovni HTTP? Kdyby to bylo na té nižší úrovni, tedy TCP/IP, nejspíš by se jednalo o špatné přiřazení IP k doméně, kterou požaduješ. Zjisti si IP adresu daného serveru (např. tady je něco narychlo spíchnuté[1]) a zjisti, jakou adresu získáš u tebe (např. ping ukazuje, když dáš hostname, jakou získal IP adresu). Pokud by se jednalo o záležitost HTTP, IP adresa bude dobře, ale prohlížeč dostane odpověď, že má jít jinam. Chce to sledovat HTTP hlavičky (např. ve FF je na to rozšíření LiveHTTPHeaders[2]).

[1] http://publix.phorum.cz/resolve.php
[2] https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/3829

*EDIT: jsem pomalý.

ukazuje mi to ping, takze je to nejspis pres http

Nahlásit jako SPAM
jiM.sTREET0
Newbie
27. 10. 2008   #13
-
0
-

takze : dela mi to i z ostatnich pc

Nahlásit jako SPAM
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
27. 10. 2008   #14
-
0
-

takze velmi pravepodobne to bude mimo ty PC... bud router nebo ten web

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
pawlik0
Grafoman
27. 10. 2008   #15
-
0
-

To jiM.sTREET : jediné, co mě napadá, je XSS chyba, jako například nezabezpečený style switcher. Dosadí se za to script na location a už to jede, stačí před tím navštívit útočnou stránku. Ale to, že to nejde na jiných PC to asi vylučuje. Zkus zobrazit vrácený zdroják nebo si promazat coookies ;)

Editace: A jestli používáš databázi, tak jestli tam není žádný útočný script

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.151.–
Sa Nata A Na. Howgh
soudruh0
Newbie
27. 10. 2008   #16
-
0
-

A udeřit na "kamaráda" ?

Nahlásit jako SPAM
pawlik0
Grafoman
27. 10. 2008   #17
-
0
-

To soudruh : teď mě napadá, to má jen na localhostu nebo je to zpřístupněné na webu? To mi z jeho příspěvku jaksi nedošlo. Jinak máš pravdu, ale počítal jsem s možností, že to má zpřístupněné, jinak to odpadává.

Nahlásit jako SPAM
Sa Nata A Na. Howgh
soudruh0
Newbie
27. 10. 2008   #18
-
0
-

Tak snad by nebyl tak.... a napsal by že localhost a ne web.

Edit. Píše že přez anonymyzer to jde, tak to localhost nebude

Nahlásit jako SPAM
pawlik0
Grafoman
27. 10. 2008   #19
-
0
-

To soudruh : mě hned "trklo", že anonymizery přeci neuchovávají coookies, nebo případně uchovávají, ale jen speciální cookies pro anonymizer, ale imho nepřistupují ke coookies uživatele. Proto podle mě stačí promazat cookies a hledat XSS chybky.

Nahlásit jako SPAM
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů

Podobná vlákna

Přesměrování — založil Mates

Přesměrování — založil Antabus

Přesměrování z proměnné — založil TomasZelenka

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý