:-:-:Pomooc prosííím problem v javascripty nevim jak na to:-:-: – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

:-:-:Pomooc prosííím problem v javascripty nevim jak na to:-:-: – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com:-:-:Pomooc prosííím problem v javascripty nevim jak na to:-:-: – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pepa
~ Anonymní uživatel
79 příspěvků
27. 10. 2008   #1
-
0
-

Potreboval bych tyhle 2 scripty nak odelit protoze me to nak blbne, ma to delat ze kdyz se klikne na logo google tak to ma hodit yahoo nebo google ale hodi to seznam nebo centrum coz ma delat logo seznamu

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function jdi_na(url) {
window.location=url;
}
function nahodny_odkaz() {
var a;
a = 1+Math.round(Math.random()*4); // počet odkazů
if (a==1) jdi_na("http://www.google.cz/");
if (a==2) jdi_na("http://www.yahoo.com/");
if (a==3) jdi_na("http://www.google.cz/");
if (a==4) jdi_na("http://www.yahoo.com/");
}
// -->
</SCRIPT>

<center>

<a href="javascript:go()"><img title="obrazek" onclick="nahodny_odkaz();return false;" src="http://www.h3.dion.ne.jp/~kb-tmys/img377.gif" alt="obrazek" /></a><a href="javascript:go()"><img title="obrazek" onclick="nahodny_odkaz();return false;" src="http://www.h3.dion.ne.jp/~kb-tmys/img377.gif" alt="obrazek" /></a>


</center>











<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--
function jdi_na(url) {
window.location=url;
}
function nahodny_odkaz() {
var a;
a = 1+Math.round(Math.random()*4); // počet odkazů
if (a==1) jdi_na("http://www.seznam.cz/");
if (a==2) jdi_na("http://www.centrum.cz/");
if (a==3) jdi_na("http://www.seznam.cz/");
if (a==4) jdi_na("http://www.centrum.cz/");
}
// -->
</SCRIPT>

<center>

<a href="javascript:go()"><img title="obrazek" onclick="nahodny_odkaz();return false;" src="http://www.seznam.cz/st/img/logo-2.gif" alt="obrazek" /></a><a href="javascript:go()"><img title="obrazek" onclick="nahodny_odkaz();return false;" src="http://www.seznam.cz/st/img/logo-2.gif" alt="obrazek" /></a>

</center>

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.55.–
Reklama
Reklama
Prog.0
Věrný člen
27. 10. 2008   #2
-
0
-

To Pepa : Trošku sa posnaž.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.160.186.–
Prog.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

(Help) Nevím jak začít — založil Wahu

Gcdump - nevim jak na to — založil Otrok

Nevím jak začít... — založil Razil

Problém s try (nevim přesně) — založil MpPozor

Menu-nevim jak nanej — založil Melamber777

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý