ASP.NET komponenta – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET komponenta – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET komponenta – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 10. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Zháním komponentu, kterou vložím do stránky, např. do nějakého panelu a tato komponenta bude sloužit něco jako WebBrowser jak je v obyč desktopových aplikacích. Že já ji budu programově dávat nějakou url, a v té komponentě se zobrazí webová stránka, na kterou odkazuje url ...

Nevíte někdo o takové komponentě?

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
27. 10. 2008   #2
-
0
-

A co takhle použít iframe, kterej je součástí html?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 10. 2008   #3
-
0
-

no, a jak v něm budu měnit obsah??? potřebuju ASP.NET prvek

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
27. 10. 2008   #4
-
0
-

A nemáš v tom trochu bordel? Výstupem ASP.NET je pořád jenom HTML, klidně můžeš ten iframe generovat na serveru (ten prvek by dělal totéž) a měnit jeho obsah.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 10. 2008   #5
-
0
-

Promin, ale já tě nechápu ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
27. 10. 2008   #6
-
0
-

anonymous: Co nechapes? ved aj taka komponenta musi vygenerovat HTML kod! takze len vlozis iframe a obsah vygenerujes sam. Ak tomuto nechapes tak neprogramuj v ASP.NET!

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.183.–
27. 10. 2008   #7
-
0
-

To Anonymní uživatel : To je ale docela závažnej problém. Nastuduj si trochu teorie (ač si někteří myslí, že ano, bez ní to nejde).

<% this.MyFrame.Attributes["src"] = "http://www.djanosik.cz"; %>

<iframe id="MyFrame" runat="server" src="http://www.vyvojar.cz"></iframe>

Copak asi udělá takovej kód ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 10. 2008   #8
-
0
-

HM, DÍKY MOC .-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 59 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý