Ahojte
Poprosil by som vas o radu aky programovací jazyk zvoliť pre tvorbu programu na výpočet určitého príkladu pomocou stanovených vzorcov a zaroveň grafické zobrazenie vypočítaného príkladu.
Program by mal pracovať asi takto:
Po zadaní vstupných hodnôt do programu, by vypočítal určité hodnoty, ktoré by sa potom grafický na monitore zobrazili.
(viem zaklady C# a mam na to necely rok)
diki za info
Fórum › .NET
Program na vypočet a grafické zobrazenie príkladu v matematike
C# je na to dobré, uvidíš, že se ti to v něm bude příjemně dělat. Když budeš mít nějaký konkrétní problém, zdejší osazenstvo určitě rádo poradí :smile2:
osobne som raz davnejsie potreboval vytvorit program na priblizne pocitanie... napr. ukazka takeho prikladu je ako leti raketa zo zeme na mesiac...
a uz som to mal spisane vsetko na papieri, a potreboval to hodit do compu, ze zadas len vstupne hodnoty , a nakresli Ti trejaktoriu... v pc co som mal po ruke bol office, a hovorim si ze ved v exceli to v pohode spravim...
tak som si prvy stlpec nechal na zadavanie vstupnych hodnot, nasledne ostatne stlpce som dal aby pocitalo pekne po kroku dalsiu a dalsiu poholu na 65 536- 1 riadkov, a nasledne len robit grafy...
tym padom som mal presnost aku som potreboval, resp. bola dostacujuca na moje potreby... ale samozrjeme, kebyze mam pristup, tak jednoznacne C#...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Výpočet příkladu — založil Nicolas
Program na grafické zobrazení velikosti složek — založil yaqwsx
Program na vypočet hodnoty čísla n (1^1 + 2^2 + 3^3+...+n^n) — založil evam88
Program pro výpočet rovnic o 2 neznámých — založil Mayestro
Program pro výpočet plochy, obvodu, povrchu a objemu — založil lukas450