Automatické dokončování - VisualStudio 2008 – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Automatické dokončování - VisualStudio 2008 – Offtopic – Fórum – Programujte.comAutomatické dokončování - VisualStudio 2008 – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
28. 10. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, už několikrát jsem prošel nastavení Visual Studia, ale pořád nemůžu přijít na jednu věc:
Chtěl bych aby se automatické dokončování (podle názvu proměnné, funkce, ...) zobrazovalo už při psaní. Tato funkce lze aktivovat [CTRL] + [Space] nebo [ALT] + [RightArrow], jenže to docela zdržuje.


Nevíte teda jak tuto funkci aktivovat automaticky při psaní? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 10. 2008   #2
-
0
-

To je IntelliSense, ve výchozím nastavení je zapnutý...

Vím o tom, že třeba plug-in ReSharper ho potlačí a nahradí ho svým (původní IS pak zapneš zpátky přes ReSharper > Options > IntelliSense > General).

Pokud nic takového nemáš, tak nevím. V každém případě je nastavení IntelliSense v menu pod Tools > Options > Text Editor > rozbalíš si příslušný jazyk > IntelliSense

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Michal
~ Anonymní uživatel
624 příspěvků
28. 10. 2008   #3
-
0
-

Ono to funguje jen částečně, pokud začnu psát na novém řádku, tak se to dokončování nezapne, pokud ale chci zavolat například metodu objektu a napíšu "Objekt ->" tak už se to dokončování spustí a nabídne mi možnosti.

Jak píšeš o IntelliSense, to jsem právě zkoušel, funguje mi to vpořádku v php (s pluginem VS.PHP) ale v C++ žádnou takovou položku na nastavení nemám...

Viz obrázek:

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 10. 2008   #4
-
0
-

U C++ taky nic ve svém VS nemám, co jsem tak zběžně vygoogloval, tak je to u C++ osekané.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
28. 10. 2008   #5
-
0
-

Ja jsem zvykly mlatit do Ctrl Space kdykoli mam pocit ze mi to muze neco nabidnout :)

Ono ti to mozna prijde otravne prvni dva dny, pak uz nad tim ani nepremyslis.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
mephi0
Expert
31. 10. 2008   #6
-
0
-

<ctrl>+space je pomale ? taktiež do toho mlatim. mne skor vadi zobrazovanie info o parametroch, tusim <ctrl>+k ... p

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

VisualStudio 2015 — založil Alex95

MS Blend a VisualStudio — založil Jirka

DataBinding vs. VisualStudio 2010 — založil VladislavK

Automatické úkony — založil Blabalal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý