Parsování URL – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Parsování URL – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comParsování URL – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
soudruh0
Newbie
28. 10. 2008   #1
-
0
-

Zdravím,
mohu nějak získat z adresy http://localhost/habala/admin.php#admin.php?modul=administratori Tučně vyznačenou část? Kdyby to nebylo za # tak bych to získal pomocí php, ale tohle potřebuju vyparsovat pomocí JS a dále zpracovat v AJAXu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Reklama
Reklama
bukaj0
Věrný člen
28. 10. 2008   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
soudruh0
Newbie
28. 10. 2008   #3
-
0
-

dík, nevěděl jsem co tam hodit (parsování url, mi našlo GET hodnoty).
Jen ještě jeden dotaz, jak tuto hodnotu načíst až po klepnutí na odkaz? (když už je nová hodnota)? když dám onlick tak je to hodnota současná, pokud dám sleep tak to počká, zobrazí hodnotu a až potom to načte AJAXem obsah.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
bukaj0
Věrný člen
28. 10. 2008   #4
-
0
-

soudruh
jak tuto hodnotu načíst až po klepnutí na odkaz?
Zkusil bych tam dát nějaký krátký timeout (v tomto případě 100ms), člověk to prakticky ani nepostřehne:

<a href="#foo" onclick="setTimeout('nacti_kotvu()', 100);">...</a>

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
soudruh0
Newbie
29. 10. 2008   #5
-
0
-

Ještě jeden dotaz/problém
location.hash
Funguje v FF dobře, ale v Opeře se vrátí pouze admin.php to za otazníkem již ne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
bukaj0
Věrný člen
29. 10. 2008   #6
-
0
-

soudruh
ale v Opeře se vrátí pouze admin.php to za otazníkem již ne
Pořádně bych to otestoval, a jestli se to opravdu takhle chová, nahlásil bych bug.

Jinak v location.href by měla být adresa celá, z níž by to mělo jít regulárem vyseparovat,

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
soudruh0
Newbie
29. 10. 2008   #7
-
0
-

Tak s tím nepomohlo nic... napsal jsem jim to ráno jako bug a zatím nepřišel ani žádný mail. Jdu to zatím napsat pomocí location.href, která to ukazuje správně.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.63.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 159 hostů

Podobná vlákna

čtení url/braní dat z url — založil tribalcz

Parsování stringu v C++ — založil jirkab

Parsování xml — založil Paja2

CSFD.cz - Parsování — založil webdorf

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý