ASP.NET - formview a kalendář – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

ASP.NET  - formview a kalendář – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - formview a kalendář – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
plasmo0
Věrný člen
1. 11. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, v ASP.NET mám udělané vkládání dat pomocí FormView, ale chtěle bych aby se datum zadávalo tak, že je vyberu v kalendáři a to co vyberu se vložilo do texboxu. Je to událost SelectionChanged, ale nevím jak mu mám říct že to je prvek TexBoxDatum ve formview, jen TexBoxDatum neexistuje a nejde to ani přes zápis:

FormView1.InsertItemTemplate.....


Možná stojím na základech C#, ale může mi prosím někdo pomoci? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Reklama
Reklama
1. 11. 2008   #2
-
0
-

Ahoj,
popravdě netuším přesně proč (i když v některých situacích se to dá chápat), ale na prvky v těchto containerech prostě neexistuje žádnej odkaz. Tvou asi jedinou možností je, najít prvek až při běhu stránky. Použij k tomu metodu FindControl u nejbližšího dosažitelného nadřazeného prvku - pokud to bude nutné, tak můžeš zkusit http://rarous.net/weblog/268-vyhledavani-komponent-v-asp-net-strance.aspx.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
plasmo0
Věrný člen
1. 11. 2008   #3
-
0
-

Jé, taky by to mohlo nějakého vývojáře z MS napadnout a vylepšit :-) ale díky ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Jak vzniká vynález? To všichni vědí, že je něco nemožné, a pak se objeví nějaký blázen, který neví, že je to nemožné, a udělá vynález. [br] Albert Einstein [br][br] http://plasmo.cz [br] http://bleskovaregistrace.cz [br] http://livetrading.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 50 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý