Snažím se vytvořit záznamového BOTa pro tento chat (jednodušše furt nemám čas sledovat diskuzi, takže takový "záznamník". Již mám zkušenosti s BOTem pro xChat a tak jsem ve své naivitě odhadoval, že toto půjde taky lehce. Ale kámen úrazu. Libimseti.cz (dále jen lbm) nepodporuje vypnutý JS. A tak jsem začal hledat prvky Ajaxu, jelikož jak jinak vypisovat diskuzi? Mno a další problém vyvstal. Lbm totiž používá mně neznámý typ použití Ajaxu či vypisování. Při prohledávání více než tisíciřádkového JS kódu na mně šly mdloby, jelikož polovině kódu jsem neroumněl a zbytek bylo zmatečný.
Dle mého se nachází text v divu "msgBOX" a seznam uživatelů v divu "user-list".
Můj dotaz je. Odkud čerpat data pro další využití v PHP? Děkuji.
Přikládám odřádkovaný JS kód (vytvořeno scriptem, proto to není i odTABovaný)
http://89.102.156.6:81/ - Poběží, jen když mám zaplí komp :) Děkuji xD
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Libimseti.cz
Libimseti primo neznam, takze jenom ramcove:
1) V PHP ofakeuj logovaci formular (POSTni patricny pozadavek s tvymi logovacimi parametry ve tvaru, v jakem se na libimseti loguje)
2) Pokud je to treba, tak vysli pozadavek k prihlaseni do mistnosti
3) Ve firebugu si dukladne prostuduj strukturu pozadavku a odpovedi chatoveho AJAXu, tohle se da pomoci PHP take jednoduse ofakeovat
4) Posilej pravidelne pozadavky na aktualizaci chatu a odpoved si zpracuj a uloz.
Ja kdysi timhle zpusobem vytvarel grafy trznich cen zbozi v jedne onlinovce, ktere jsem pouzival ke kupovani levneho zbozi a prodavani draheho :)
Tam jde o to, abyses to nesnazil tahat ajaxem, to je zbytecne slozite. Server nema sanci poznat podvrzeny pozadavek, takze muzes vsechno naprosto v klidu delat primo z jednoho skriptu pres PHP.
To CommanderZ : Ano, to já vím. Ale nemám ponětí, odkud data zpětně čerpat (tj. jak přečíst diskuzi a seznam uživatel), když je to řešený přes Ajax. A nenašel jsem v kódu soubor, odkud bych to mohl případně tahat.
Podivej se do toho firebugu, tam mas kompletne vypsane vsechny AJAXove pozadavky i odpovedi i vcetne odpovedi. Kdyz tyhle udaje presne replikujes, tak uz pak akorat musis spravne rozparsovat odpovedi (coz je docela jednoduche, jestli je syntaxe jednoznacna a nejak zasadne se nemeni).
To dsfs : a co to má společného s problematikou?
dsfs,
Mám pocit, že mu je docela málo, tipuju plus minus na šestnáct (ale můžu se plést )
survik1,
Půjde to blbě, ale 100% je nějaký plugin (nevím jestli to umí Firebug), který funguje jako debugger a říká, co se kde provádí...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Unik fotografii z libimseti — založil marioff
Banner CZC ??? — založil masta_blasta
PHP + MySQL programátor, až 50 000 CZK měsíčně, Praha 4 - nástup IHN… — založil Anonymní uživatel
Stahovani z CZshare pres WebClient — založil Mutagen
Moderátoři diskuze