Toolbar a vlastni ikony-WinApi – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Toolbar a vlastni ikony-WinApi – C / C++ – Fórum – Programujte.comToolbar a vlastni ikony-WinApi – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

14. 8. 2006   #1
-
0
-

Delam editor a mam toolbar s commnctrl ikonami, ale chtel bych je zmenit na vlastni jak mam to udelat? Zkousel jsem mnoho způsobů a žadný mi nevyšel?:((?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mám v pppi, maám v ppp, pytli, všechno |
14. 8. 2006   #2
-
0
-

tady je script : SendMessage(g_hToolBar, TB_BUTTONSTRUCTSIZE, (WPARAM)sizeof(TBBUTTON), 0);

tbab.hInst = HINST_COMMCTRL;
tbab.nID = IDB_STD_SMALL_COLOR;
SendMessage(g_hToolBar, TB_ADDBITMAP, 0, (LPARAM)&tbab);

ZeroMemory(tbb, sizeof(tbb));
tbb[0].iBitmap = STD_FILENEW;
tbb[0].fsState = TBSTATE_ENABLED;
tbb[0].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[0].idCommand = CM_FILE_NEW;

tbb[1].iBitmap = STD_FILEOPEN;
tbb[1].fsState = TBSTATE_ENABLED;
tbb[1].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[1].idCommand = CM_FILE_OPEN;

tbb[2].iBitmap = STD_FILESAVE;
tbb[2].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[2].idCommand = CM_FILE_SAVE;

tbb[3].fsStyle = TBSTYLE_SEP;

tbb[4].iBitmap = STD_CUT;
tbb[4].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[4].idCommand = CM_EDIT_CUT;

tbb[5].iBitmap = STD_COPY;
tbb[5].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[5].idCommand = CM_EDIT_COPY;

tbb[6].iBitmap = STD_PASTE;
tbb[6].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[6].idCommand = CM_EDIT_PASTE;

tbb[7].fsStyle = TBSTYLE_SEP;

tbb[8].iBitmap = STD_UNDO;
tbb[8].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[8].idCommand = CM_EDIT_UNDO;

tbb[9].fsStyle = TBSTYLE_SEP;

tbb[10].iBitmap = STD_ABOUT;
tbb[10].fsState = TBSTATE_ENABLED;
tbb[10].fsStyle = TBSTYLE_BUTTON;
tbb[10].idCommand = CM_HELP_ABOUT;

SendMessage(g_hToolBar, TB_ADDBUTTONS, 11, (LPARAM)&tbb);

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
mám v pppi, maám v ppp, pytli, všechno |
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 20 hostů

Podobná vlákna

Toolbar — založil xp

ToolBar — založil RePRO

Toolbar a scrollování — založil thomasdv

Ikony aplikácie — založil Trebor

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý