Mám takový šibalský dotaz. V php se dá pomocí pole $_REQUEST, $_POST, atd., změnit kompletně vzhled stránky. Dejme tomu if $_REQUEST["neco"]=="hotovo" - tak se místo formuláře zobrazí nápis hotovo; else - se zobrazí formulář. Dá se v ASP.NET udělat něco takového také? Napadlo mě jediné řešení pomocí Panel1.Visible=true a Panel2.Visible=false, ale pokud dané ovladací prvky nemám na panelu, tak to nepůjde (leda ,že bych je nastavoval každý zvlášť. Je nějaká jednodušší verze? A druhá otázka směřuje k $_POST poli - je tohle pole spolu s $_GET dostupné pro zápis v ASP.NET? Nebo se místo něho používá něco jiného?
Fórum › .NET
ASP.NET - výstup v závislosti na querystringu
Funguje to, je to možné, ale povětšinou se to tak nedělá. Zapomeň na to, co z náš z PHP a nauč se to od základů, jinak to nebude moc dobré.
To Dotazník : Já nevím přesně, čeho chceš dosáhnout, to co jsi napsal lze nahradit různě, zkus to víc konkrétně.
Můžeš nastavovat vlastnost visible všem serverovým ovládacím. Pokud nebudou přístupné přes this.nazevPrvku, tak zkus vyhledávání:
TextBox tb = this.FindControl("TextBox1") as TextBox;
if (tb != null) {
tb.Visible = false;
}
Já osobně formuláře neschovávám a jen nastavím nějakému Labelu text, že akce byla provedena, ale záleží na tom, co chceš:
if (this.IsPostBack) {
this.Label1.Text = "Hura";
}
Jinak k hodnotám v textových políčkách se dostaneš normálně přes vlastnost this.TextBox1.Text.
To Dotazník : V tomto konkrétním případě samozřejmě (při načtení stránky) použiješ Request.QueryString["klic"] a zpracuješ to, jak potřebuješ.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
ASP.NET výstup HTML — založil Standa
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Hledáme programátora ASP, ASP.NET, MS SQL - Praha — založil Michaela Vorlová
ASP.NET / ASP.NET MVC — založil Otazka
ASP.NET - VB.NET - Zákaz kopírování webu, Context menu — založil Standa