Zdravim,
natrefil sem na nekolik chyb -
Vzdy kdyz odeslu v podstate cokoli (konkretne diskusni prispevek ci registraci), objevi se stranka s chybou cannot modify headers information, pricemz jsem stejne asi po vterine presmerovan a vse probehne ok, nicmene to na strankach o programovani nevypada zrovna dobre:)
Real time validace formulare pri registraci je takova polofunkcni, nejdriv vubec nevypsala chybu o nicku, posleze zase o heslech, a obcas to trochu divne problikava a nechapu proc se napis "OK" obcas zobrazuje cerne a obcas zelene...bejt vama bych se na to jeste mrknul.
A taky bych lip nastavil tab indexing u diskusi, kdyz pisu napr. nazev vlakna, cekal bych ze po zmacknuti tabu me to hodi do textoveho pole, nicmene se musim proklikat pres par odkazu a jeste nejaky pseudo-neviditelny prvek nad textareou. To same v diskusi u clanku...
Neberte to jako kritiku, jen se snazim vam dat trochu zpetne vazby jako podnet pro budouci vylepseni:-)
L.
PS: A ted sem si jeste vsimnul rozhozeneho layoutu, kolonka "Pripojit soubor" vyjizdi mimo ramec stranky do toho oranzoveho okraje (FF3.0.3 na Ubuntu 8.10)
Fórum › Návrhy na vylepšení
Chybky
Vše opravím, to poslední je zřejmě linuxem a použitým písmem.
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Jakékoliv chyby, prosím, reportujte zde: http://podpora.lukaschury.cz/ http://podpora.lukaschury.cz/
Jakmile bude tato sekce smazána, nebude k ní historie. Na výše uvedené adrese je vše na jednom místě vč. archivace.
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Moderátoři diskuze