C# - Zobrazení formuláře – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C#  - Zobrazení formuláře – .NET – Fórum – Programujte.comC# - Zobrazení formuláře – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 11. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Mám problém. Vím že to tu již několikráte bylo, ale nemůžu to najít.

Když chci ve VB.NET zobrazit např Form2, tak dám Form2.Show(); Jak je to v C# ???


D9k

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 11. 2008   #2
-
0
-

A jšetě jeden dotaz : Jak zjistím velikost rozlišení obrazovky??? ( 1024x768, 640x480 ...)

MD

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
8. 11. 2008   #3
-
0
-

V C# je to taky Show, samozřejmě nejdřív musíš mít vytvořenou instanci formuláře:

Form2 f2=new Form2();

f2.Show();
A rozlišení obrazovky zjistíš přes Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width a Height

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
8. 11. 2008   #4
-
0
-

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý