String al Pacal minimus – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

String al Pacal minimus – Pascal – Fórum – Programujte.comString al Pacal minimus – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MZetko0
Stálý člen
8. 11. 2008   #1
-
0
-

Mám celkem velký problém.
Ve Free Pascalu jsem se snažil načítat informace ze souboru. Vše by bylo v pořádku, ale jedině v ideálním světě. V tom reálném totiž "hloupoučký" pascal nepodporuje string delší než 256 znaků, což je samozřejmě pro některé účely žalostně málo. Co se s tím dá udělat, abych zachoval komfortní používání a zároveň funkčnost?
Děkuji za vaše brzké odpovědi :-) !

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Reklama
Reklama
imcold0
Newbie
8. 11. 2008   #2
-
0
-

V tom ideálnom aj reálnom použiť ansistring.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.112.–
MZetko0
Stálý člen
8. 11. 2008   #3
-
0
-

Díky za chytrou radu :-) !

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.235.–
"Přirozená inteligence bude umělou brzy překonána. Přirozenou blbost však umělá nemůže nahradit nikdy"
Jára da CIMRMAN
http://www.newgame.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

String to hex ebo Byte()"string" — založil Roman Uherek

String — založil zonda

String — založil Karel P.

String — založil RePRO

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý