Webové stránky – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Webové stránky – C / C++ – Fórum – Programujte.comWebové stránky – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peli0
Duch
9. 11. 2008   #1
-
0
-

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, zda-li je možné tvořit webové stránky ve visual studiu za pomocí jazyka C++/CLI. Máte s tím někdo zkušenosti? Případně víte o stránkách, kde by byla tato problematika popsána? Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.121.–
Reklama
Reklama
9. 11. 2008   #2
-
0
-

Just google it

http://www.google.com/search?client=opera&rls=cs&q=c%2B%2B+server+pages&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Upornuju, ze ale c++ bude na bezne weby z hlediska narocnosti programovani znacne neefektivni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Peli0
Duch
9. 11. 2008   #3
-
0
-

Děkuji moc, každou chvíli to prostuduji. Mám za úkol udělat menší rešerži o jazyku C++/CLI a webových stránkách. Snažil jsem se spoustu věcí vyhledat na internetu, ale moc se mi to nedaří, tak jsem se uchýlil k fóru.
Šlo by tento jazyk (C++/CLI) použít i v ASP.NET? Na wikipedii (http://cs.wikipedia.org/wiki/ASP.NET) píší, že je možnost použít více jazyků, mě se však podařilo zprovoznit jen C# a VB.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.77.121.–
9. 11. 2008   #4
-
0
-

Myslim ze ne, ale tusim ze v IIS jde pouzit normalne zkompilovanou DLL jako "stranku", nemam ale IIS nainstalovane a nemuzu to vyzkouset. Projed si ty vysledky z googlu - CSP je spis pouziti inline C++ ve stylu PHP/ASP nez o primem pouzivani zkompilovanych objektu (coz me z vykonostniho hlediska zajima vic).

Pokud o tom delas nejakou praci, tak bych byl rad, kdyby jsi sem postnul PDF nebo tak neco :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
czbero0
Stálý člen
9. 11. 2008   #5
-
0
-

No teoreticky to možné je, v praxi je to horší. Buď si vytvoříš vlastní template pro C++/CLI nebo si ručně zkompiluješ DLL s kódem a připojíš ho ke stránkám.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Peli0
Duch
9. 11. 2008   #6
-
0
-

S Visual Studiem jsme se začali seznamovat tento semestr za pomocí jazyka C++/CLI a u něj za každou cenu musíme zůstat :) Měl bych pohovořit o spojení tohoto jazyka s webem a ukázat nějaké ukázky kódu, celkem mě to zajímá, takže se do toho pustim.

Jsem teď střídavě na internetu. Zítra se tomu budu věnovat víc a výsledky projdu. Pojmy jako vytvořit vlastní template nebo ručně zkopilovat DLL s kódem mi zatím nic neříkají, ale využiju google a když si nebudu vědět rady, tak se na Vás zas obrátím.

Díky za pomoc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.197.–
Peli0
Duch
11. 11. 2008   #7
-
0
-

Narazil jsem na zajímavý článek o Managed C++ a ASP.NET (http://www.developer.com/net/cplus/article.php/10919_3420911_1) Snažil jsem se něco podobného sesmolit v C++/CLI, ale bez úspěchu. Více informací jsem nenalezl ani v žádných knihách.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.230.164.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 152 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý