C++ kod chyba? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ kod chyba? – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ kod chyba? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
uGo0
Duch
10. 11. 2008   #1
-
0
-

#include <iostream>

int main()
{
using namespace std;
unsigned short int a, b, c, d, e;

cout << "KALKULATOR s.r.o. pWrd bY uGo\n\n";
cout << "kalkulacka na vypocet nakej debiliny\n\n";
cout << "ak chcete spocitavat dajte 1 ak chcete odpocitavat dajte 2\n";
cin >> a;


if (a<2){
unsigned short int x=b+c;
cout << "zadajte b\n";
cin >> b;
cout << "zadajte c\n";
cin >> c;
cout << "velkost spocitanej hodnoty je\n " <<x<< "\n";
}

else{
unsigned short int y=d-e;
cout << "zadajte d\n";
cin >> d;
cout << "zadajte e\n";
cin >> e;
cout << "velkost odcitanej hodnoty je\n " <<y<< "\n";
}
system("PAUSE");
return 0;
}

Co tu mam prosim vas zle stale mi to ukazuje strasne debiliny ked spustim program furt tie iste cisla pri scitani aj odcitani nechapem preco ....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.93.75.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
10. 11. 2008   #2
-
0
-

To uGo : takto to nepujde.... nemuzes promenou definovat stylem unsigned short int x=b+c;
ty hodnoty musí být již známé... v tomto případě mají 0;
musí to být



unsigned short int x;
cin >> b;
cin >> c;
x = b + c;
cout << x;

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
All you need is vision and time.
Al0
Věrný člen
10. 11. 2008   #3
-
0
-

doporucuju dat namespace mezi include a main..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
Bald3rr0
Super člen
10. 11. 2008   #4
-
0
-

V programu používáš 7 proměných, můžeš to zúžit na 2 :)

int main()

{
int a, b;
cout << "ak chcete spocitavat dajte 1 ak chcete odpocitavat dajte 2\n";
cin >> a;

if(a == 1) {
cout << "zadajte a\n";
cin >> a;
cout << "zadajte b\n";
cin >> b;
cout << a << " + " << b << " = " << a+b;
}

else if(a == 2) {
// To samé jako u a == 1, akorát ve výpisu bude -
}

else
cout << "Spatne zadana volba"

return 0;

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
MaS0
Návštěvník
10. 11. 2008   #5
-
0
-

To Bald3rr : asi ses trochu upsal....

if(a == 1) { 

cout << "zadajte a\n";
cin >> a;
cout << "zadajte b\n";
cin >> b;

podruhé se to má načítat do proměnné b.....

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.146.114.–
Bald3rr0
Super člen
10. 11. 2008   #6
-
0
-

To MaS : Ano, přepsal. Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Podobná vlákna

Kod iframu — založil Zelenáč

Z textu kód — založil Polarski

Kód do ListView — založil curro70

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý