Command v externím souboru – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Command v externím souboru – Python – Fórum – Programujte.comCommand v externím souboru – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Navara0
Newbie
10. 11. 2008   #1
-
0
-

Potřeboval bych trochu poradit: Existuje nějaká funkce , která umožňuje načíst a zavolat command, který je uložený v externím souboru (třeba funkce1.txt) ? Pokud ano, jak se s tím pracuje?

POZOR: Potřebuji se omezit v největší míře jen na tkinter, takže čím méně modulů, tím lépe.
Dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.170.–
Reklama
Reklama
Spectator0
Věrný člen
10. 11. 2008   #2
-
0
-

To Navara : nevim, jestli je to to co chceš, ale

#########
#fce1.txt
print "hello"
#########

#########
#test.py
execfile("fce1.txt")
#########

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.230.–
. . .
j
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
14. 11. 2008   #3
-
0
-

no mě by zajímalo také to jestli by šlo něco jako že v txt souboru by bylo třeba:

cislo=123456


a v programu bych pak mohl nějak použít tuto proměnnou.

Jde to?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.239.–
kropac0
Duch
15. 11. 2008   #4
-
0
-

To j :
to je tak těžký si to vyzkoušet ? ..... jde to

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.64.–
Spectator0
Věrný člen
15. 11. 2008   #5
-
0
-

To j : execfile() má i parametry globals, locals

abc.txt
------
a = 111

test.py
------
execfile("abc.txt")
print a # vytiskne 111



Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.230.–
. . .
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 22 hostů

Podobná vlákna

Built-In Command — založil Radek

Command-nefunguje (tkinter) — založil Tom@sQo

Java Command Input — založil Redix

WPF Command vs CommandBindings — založil Kowalsky95

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý