Graphics – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Graphics – .NET – Fórum – Programujte.comGraphics – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
RePRO0
Super člen
11. 11. 2008   #1
-
0
-

Možná trošku nesrozumitelnost, ale byl bych rád, kdyby mi to někdo směle vysvětlil...

Graphics kp = e.Graphics;

proč nemohu udělat:

Graphics kp = new Graphics();

Třeba to mé bystré oko nevidí. Díky. ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Software: C; C++; C#; Pascal; Delphi; Java Webdesign: PHP; MySQL; CSS; jQuery; Ajax; Javascript; OOP
Reklama
Reklama
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
11. 11. 2008   #2
-
0
-

pretoze Graphics je nieco ako graficky kontext [B]niecoho[/B]. A to nieco je v 99% nejake okno (tj formular,picturebox,image apod.) Preto sa Graphics objekt musi vytvarat na takomto okne. tj. fungovat bude len tvoj uvedeny priklad (ak je v nejakom Paint evente) alebo takyto:

using (Graphics g = PictureBox1.CreateGraphics())
{
// nejaky kod
}

Vacsinou je zbytocne stale si nanovo vytvarat tento objekt, tak si ho niekam uloz (ako premennu triedy) a pouzivaj tu. Ked uz ho nebudes potrebovat spustis g.Dispose()

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.74.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 38 hostů

Podobná vlákna

Graphics x Graphics2D — založil sirek

Nejde Graphics Window — založil Quikc

Kde sehnat graphics.h? — založil graphics

Vykreslování třídy graphics — založil Johnn195

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý