CSS a odkazy v IE7 – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CSS a odkazy v IE7 – CSS – Fórum – Programujte.comCSS a odkazy v IE7 – CSS – Fórum – Programujte.com

 

mirecekp0
Duch
11. 11. 2008   #1
-
0
-

Uži opravdu nevím rady ohledně nastylování webu pro IE 7.
Neustále si to dělá co chce, v opeře, firefoxu i google chromu je to podle mých představ, ovšem IE7 uplně něco jiného. jak v IE 6 a dolů nevím.
Mohl by jste mi někdo poradit.
jedná se o tento web http://orientanec.wz.cz/ konkrétně jde o levé menu. Prosím co je špatně?
CSS

body {

margin:0;
padding:0;
background-color: #fff;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 1em;
/*background: url(img/bg-okno.gif) repeat;*/
}
#komplet {
width: 790px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
text-align: left;
}
#logo {
width: 790px;
height:175px;
background: url(images/headr.jpg);

}
#telo {
width:790px;
height:auto;
min-height:270px;
background: url(images/telo.jpg) repeat-y;
}
#menu {
width:190px;
float:left;
background: url(images/tanecnice-spodek.jpg)no-repeat;
}
#menu ul {
margin: 0px;
padding: 120px 0px 0px 0px;
text-align:right;
font-weight:bold;
}
#menu ul li {
list-style-type:none;
line-height: 1.4;
}
#menu ul li a{
text-decoration: none;
display: block;
width:170px;
padding-right:22px
color:black;
}
#menu ul li a:link{
text-decoration: none;
display: block;
width:170px;
padding-right:22px
color:black;
}
#menu ul li a:hover{
width:170px;
background-color:#ECC439;
padding-right:22px;
color:black;
}
#menu ul li a:active{
width:170px;
background-color:#ECC439;
padding-right:22px;
color:black;
}
#menu ul li a:visited{
width:170px;
padding-right:22px;
color:black;
}
#text {
width:580px;
float:right;
padding: 0px 10px 0px 0px;
}
#pata {
width:790px;
height:40px;
background: url(images/pata.jpg);
}
#pata p {
text-align:center;
font-size:small;
padding:17px 0px 0px 0px;
margin:0px;
}
#pata p a {
text-decoration: none;
color:black;
font-weight:bold;
}
#pata p a:hover {
text-decoration: underline;
color:black;
font-weight:bold;
}
h1 {
font-family: "Time New Roman", "Arial CE", sans-serif;
font-size: 26px;
padding:0px;
margin:0px;
}
h2 {
font-family: "Time New Roman", "Arial CE", sans-serif;
font-size: 22px;
padding:0px;
margin:0px;
}
p {
padding:10px 10px 0px 10px;
margin:0px;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 160.217.218.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
11. 11. 2008   #2
-
0
-

A co se ti zobrazuje špatně? Mě se to v IE zobrazuje stejně jako v Chromu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
mirecekp0
Duch
11. 11. 2008   #3
-
0
-

To Nefaritus :
Já jsem to právě dodělal :-)
takže už nic děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 160.217.218.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

CSS: 2 odkazy — založil fnenks

M$ IE7 — založil

IE7 — založil jozo0025

IE7 problém s ul li — založil Hacky

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý