Problém s otvoreným programu z prostredia Visual – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s otvoreným programu z prostredia Visual – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s otvoreným programu z prostredia Visual – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
zonda0
Stálý člen
12. 11. 2008   #1
-
0
-

Vytvoril som si program vo visuali študio v c++ doma mi to normálne otvorý ale v škole ho otvoriť neche ?? Ale skúšal som ho otvoriť vo viste a ide . A neviem v čom môže byť problém ?? Napýše mi že program sa nedá otvoriť . ale nenapíše že prečo ??
Neviete mi niekto poradiť ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.124.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
12. 11. 2008   #2
-
0
-

mozna se musi nainstalovat nejaka dalsi blbost... treba .NET nebo kdo vi co...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zonda0
Stálý člen
12. 11. 2008   #3
-
0
-

no to viem ale čo sa má nainštalovať ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.124.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
mephi0
Expert
12. 11. 2008   #4
-
0
-

je viac možnosti kde je chyba, musiš robiť release verziu, chyba ti .NET framework, zabudol si pribalit dll-ka ... ak to ide na viste, kde nie je nainstalovane visual studio, tak chyba bude vo frameworku. da sa stiahnuť z netu, cca 22MB, XP ho ma v aktualizaciach.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.232.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
zonda0
Stálý člen
12. 11. 2008   #5
-
0
-

ja to dám ako prílohu k inštalácií :D .To bude asi lepšie

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.92.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
zonda0
Stálý člen
12. 11. 2008   #6
-
0
-

Ale dík .Aj ked som myslel že C++ netreba netfrework ???Ale čo už :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.92.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Bald3rr0
Super člen
12. 11. 2008   #7
-
0
-

To zonda : Pokude nejde na PC, kde neni Visual Studio nainstalované spustit *.exe, zkompiluj to jako Multi-Threaded (/MT) release.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 252 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý