Web explorer – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Web explorer – .NET – Fórum – Programujte.comWeb explorer – .NET – Fórum – Programujte.com

 

lolik0
Super člen
13. 11. 2008   #1
-
0
-

ako mam vytvorit aplikaciu ktora by otvorila stranku napr. www.google.cz?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
13. 11. 2008   #2
-
0
-

Třída WebBrowser nebude ve WinForms jen tak pro srandu... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
zonda0
Stálý člen
13. 11. 2008   #3
-
0
-

Použi google nabudúce :)

string web = "http://programujte.com";

System.Diagnostics.Process.Start(web);

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.92.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
lolik0
Super člen
14. 11. 2008   #4
-
0
-

ale ked to hodim do

        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)

{
string web = "http://programujte.com";

System.Diagnostics.Process.Start(web);
}


tak my to otvory mozzilu a v tom to programujte.com a ja potrebujem aby my to otvorilo v tom programe

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Santas0
Věrný člen
14. 11. 2008   #5
-
0
-

lolik: pouzi google a lepsie citaj co ti tu ostatni pisu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
14. 11. 2008   #6
-
0
-

To lolik : Myslel jsem si, že to chceš otevírat přímo ve svém programu, proto jsem tě odkázal na třídu WebBrowser.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
lolik0
Super člen
14. 11. 2008   #7
-
0
-

jj dik uz som to nasiel webBrowser1.Navigate("www.neco.tk");
len tam mam problem ze sa my to vzdy otvara ako keby v ie aj my vypisuje tie hlasky. a ja potrebujem aby sa to otvaralo vo vychodzom prehliadaci ako ked napr. pouzivam fire fox tak aby sa my to ako v tom otvorilo.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Santas0
Věrný člen
14. 11. 2008   #8
-
0
-

to nebude podla mna tak lahko mozne

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý