Takže ahojte píšu protože newim jak udělat tyto dva scripty . Jednalo by se o administrační PHP kde by ste daly pridat hru : Nazev hry , obrazek hry,komentar.. a automaticky aby bylo razeni do zvolenych akcnich,sportovnich ... + do nejnovejsich a pak podle hodnoceni udelat razeni podle hodnoceni... jestli by byl nekdo schpny napsat jakykoliv kod jaky je uveden tady tak mi napiste tomas_ceniga@centrum.cz nebo ICQ 261468379 ale podminka je ze neplatime daly sme 9 000 za dizajn a na kod nezbyly prachy..
Jednalo by se neco jako o kody z http://www.onlinehryzdarma.cz/
Fórum › PHP
PHP přidání hry nebo nějaké novinky + hodnoceni..
To Anonym : predpokladam ze to bude zase nejakej domaci ukol a chce usetrit za spoluzaka kterej mu to za litra naprogramuje :D
krom toho ze je to samo o sobe zalezitost na par hodin kdyz se clovek bude loudat
Něteří lidi se fakt nepoučí...kolikrát se už jasně říkalo, že toto fórum neslouží k tomu, že čtenář sem pošle zadání a čeká, že mu ho zde někdo vyřeší (tak se přistupuje ke specializovaným firmám :). Používej Google, uč se PHP a až budeš mít konkrétní problém, se kterým si ani Goole neví rady (což v tomhle případě pochybuju), tak se obrať sem a někdo z nás ti určitě poradí... ;)
To Nefaritus :
-> On nechce pomoct, on hledá někoho, kdo mu to naprogramuje, ale nechce za to dát ani korunu.jestli by byl nekdo schpny napsat jakykoliv kod jaky je uveden tady tak mi napiste tomas_ceniga@centrum.cz nebo ICQ 261468379 ale podminka je ze neplatime daly sme 9 000 za dizajn a na kod nezbyly prachy..
no já už nějaký kod mám ale newim jak tam přidat img browser a hodnocení....hledal sem na netu a nic tak se jenom ptám tady jestli někdo nemá nějaky kod pro hodnocení nebo mi neupravý kod na nacitani obrazku .... Tady vám ho postnu http://filebeam.com/6a2dc0c2a8f72dfb06623f79f34a77bb
vypisuje to datum nazev text a jestli by byl nekdo hodny a napsal jak tam pridat nebo treba upravil muj kod aby tam byl obrazek ktery si zvolim + hodnoceni o nic vic nezadam...
hodnoceni si udelas snadno... bud tam das nejakej formular a send tlacitka 1 az 5 a po odeslani
zjistis kterym se to poslalo a tim pripoctes hodnoceni .. akorat je problem pokud si budes ukladat jen prumer ze ho budes muset delat spravne... lepsi je ukladat pocet pro kazdou znamku zvlast.. a pak az pri vypisovani prumer
.hledal sem na netu
Muzu se zeptat, co presne jsi hledal? Na netu je 1000000 reseni na takove situace.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
REST API PHP prosím o nějaké pochopitelné vysvětlení — založil whysper
ASP.NET rotující novinky — založil Baerdon
PHP programátoři - tvorba hry — založil LS
C# nebo PHP? — založil fszoo
Java 5.0 – Novinky jazyka a upgrade aplikací - PDF zdarma — založil rudyment