Image - farba pixelu – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Image - farba pixelu – Python – Fórum – Programujte.comImage - farba pixelu – Python – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Stevo0
Newbie
15. 8. 2006   #1
-
0
-

Zdravim

Potrebujem zistit farbu urciteho pixelu z obrazku.
Pygame nemozem pouzit, tak som sa rozhodol pre Image.
Ale akosi to neviem. Cital som aj lietajuci cirkus,
ale tam to bolo len spomenute a nic blizsieho.
Mohol by mi prosim niekto vysvetlit alebo ukazat priklad?

Dakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Jakub Vojáček
~ Moderátor
0
Grafoman
15. 8. 2006   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Stevo0
Newbie
15. 8. 2006   #3
-
0
-

No vdak, ale ja potrebujem kod a nie exe.

Robim totiz to skript na generovanie krajiny z obrazku,
ktory sluzi ako vyskova mapa.
takze toto je pre mna nepouzitelne :(( .

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
15. 8. 2006   #4
-
0
-

im.getpixel(x,y) ---> http://www.pythonware.com/library/pil/handbook/image.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Stevo0
Newbie
15. 8. 2006   #5
-
0
-

:DD Vdak

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Stevo0
Newbie
15. 8. 2006   #6
-
0
-

Takze Uspesne som to dokoncil.
Je to pre program Blender.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon0
Grafoman
15. 8. 2006   #7
-
0
-

to je super! to vpravo je původní a to vlevo je zpracovaný scriptem?
co se vlastně s tím pixelem dělá?
říká se tomtuo např. v GIMPu Mapa vyvážení? (zkoušel jsem to a nějak mi to nešlo...)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
geon. volume doprava.
Stevo0
Newbie
15. 8. 2006   #8
-
0
-

Nuz. s gimpom to nema nic spolocne, i ked som tu mapu spravil v nom.
jj.ten napravo je povodna mapa, ktoru som nakreslil a to v pravo je upravene skriptom.
funguje to tak, ze pozicia vertexu v z-ovej osi sa urcuje svetlostou prilahleho pixelu.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Podobná vlákna

C# - barva pixelu pod ukazatelem — založil Antonidas

Farba oci — založil janc1

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý