Nejde překládat!! – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nejde překládat!! – C / C++ – Fórum – Programujte.comNejde překládat!! – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Albornoz0
Newbie
15. 11. 2008   #1
-
0
-

Ahoj, mám velký problém, nejdou mi přeložit programy v napsané v c++. Vždycky mi to napíše, že to nemůže najít Id, to nechápu. Zkoušel jsem to jak v Dev-c++ tak i v minGW32. Prosím poraďte díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.22.50.–
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá! ..... Jan Werich
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
15. 11. 2008   #2
-
0
-

tak nahod cestu k ld do path

jinak bych si mohl tipnout ze mas urcite jeho visty

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Albornoz0
Newbie
15. 11. 2008   #3
-
0
-

To KIIV : Mám Xp. Jinak nejsem zas takový počítačový expert, za kterého mě máš :). co mám do toho path napsat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.22.50.–
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá! ..... Jan Werich
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
15. 11. 2008   #4
-
0
-

adresar kde mas binarky od mingw... dejme tomu c:\mingw\bin
a nechat to co tam pred tim bylo..

jo a ses si jistej ze nemuze najit primo ld nebo ld nemuze neco slinkovat?

kdyztak muzes testnout kompilaci kdyz bys kompiloval primo v tom adresari bin...
kdyz ti projde dejme tomu gcc program.c
tak to bude asi jen tou cestou

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Albornoz0
Newbie
15. 11. 2008   #5
-
0
-

no tak to jsem tam měl. přesně mě to napíše v Dev-c++ "cannot find 'ld' " a v migw to samý, ale ted jsem zjistil že to není ID ale LD.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.22.50.–
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá! ..... Jan Werich
Albornoz0
Newbie
17. 11. 2008   #6
-
0
-

Tak teď mě to píše něco jinýho: "[Linker error] reference to '__cpu_features_init' " a pod tím: "ld returned 1 exit status" prosím poraďte

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.22.50.–
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá! ..... Jan Werich
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
17. 11. 2008   #7
-
0
-

a prelozis ted nejakej jednoduchej program?
nejaky hello word?

jinak na netu je neco o mingw s U++

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Albornoz0
Newbie
17. 11. 2008   #8
-
0
-

ne nepřeložim prostě nic, a to mě před tím v pohodě šlo, fakt nevim čím to je, že najednou to nejde. To U++ je Ultimate?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.22.50.–
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá! ..... Jan Werich
Albornoz0
Newbie
19. 11. 2008   #9
-
0
-

tak díky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.22.50.–
Proti hluposti se bojovat musí, ale vyhrát se nedá! ..... Jan Werich
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Nejde zapnout — založil Martin

Nejde mi pretypovani — založil Razl

Nejde podmínka — založil Rygy

Nejde tisknout — založil japol1

Nejde mi php — založil sa54d

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý