Ako dekompilovať program? – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ako dekompilovať program? – Offtopic – Fórum – Programujte.comAko dekompilovať program? – Offtopic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Ajajaj
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 11. 2008   #1
-
0
-

Ako dekompilovať program?...teda napr. Cmd.exe ako z neho urobiť: cmd.c/*.h?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.234.–
Reklama
Reklama
Matrix17
~ Anonymní uživatel
286 příspěvků
15. 11. 2008   #2
-
0
-

Abys udělalo něco takového, tak bys musel znát kompilátor, kterým ten program byl kompilovanej a použít odpovídající dekompilátor. I to ale nezaručuje, že ten kód bude stejnej jako ten původní. Jinak můžeš tak maximálně použít dekompilátor, kterej to převede do symbolickejch instrukcí tj. assembleru. Ale to asi nechceš. Jinak můžeš zkusit google... Ten určitě vychrlí spoustu věcí okolo tohoto tématu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.128.–
Ajajaj
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 11. 2008   #3
-
0
-

Už som to skúsil cez nejaký .NET dekompiler ale skončilo to v assembleri...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.234.–
Mihulik0
Návštěvník
15. 11. 2008   #4
-
0
-

Obecně se tomuto postupu říká "reverse engineering". Jedná se o poměrně náročný a složitý proces (bavíme-li se o reverse engineering nativního kódu. V případě interpretovaného kódu je samozřejmě případný reverse engineering snažší). Nemá se cenu do něho pouštět, jestliže člověk nemá opravdu kvalitní a hlubuké znalosti nízkoúrovňového programování!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Ajajaj
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 11. 2008   #5
-
0
-

no,práve o to mi ide,chcem si vylepšiť bricopack predtým ako ho nainštalujem ale nwm ho dekompilovať - teda presnejšie dekompilujem a kód je v assembleri

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.234.–
Mihulik0
Návštěvník
15. 11. 2008   #6
-
0
-

Ajajaj napsal:
no,práve o to mi ide,chcem si vylepšiť bricopack predtým ako ho nainštalujem ale nwm ho dekompilovať - teda presnejšie dekompilujem a kód je v assembleri


však to je správně...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.98.–
Ajajaj
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 11. 2008   #7
-
0
-

ale keď to nechcem mať v assembleri ale ako v normálnom text plain editore

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.234.–
czbero0
Stálý člen
15. 11. 2008   #8
-
0
-

To Ajajaj : LOL! A to tam chceš mít napsané "Všechny okraje oken změn na vista-look, ..."? Nebo si jen pleteš stroják v HEXu s ASM?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.240.178.–
http://moddb.com/mods/police-brutality/
Ajajaj
~ Anonymní uživatel
6 příspěvků
15. 11. 2008   #9
-
0
-

nn,toto:
Function BVC(){
...txt...
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.234.–
16. 11. 2008   #10
-
0
-

To Ajajaj : Tak jednoduše - nejde to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý