Zjištění čísla objektu na formuláři – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zjištění čísla objektu na formuláři – .NET – Fórum – Programujte.comZjištění čísla objektu na formuláři – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Pebble0
Návštěvník
16. 11. 2008   #1
-
0
-

Čau, dá se nějak zjistit, jaký číslo má např. button3 v kolekci Controls formuláře, na kterym je, pokud možno přímo nějakym způsobem u toho tlačítka (nějakej index nebo tak něco, ne TabIndex, to je něco jinýho). Potřebuju to číslo předat jako jeden z parametrů určitý funkci, která pak s tim dotyčnym něco provede (třeba změní backcolor).
Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.77.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
16. 11. 2008   #2
-
0
-

predavej pointer na ten prvek...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
17. 11. 2008   #3
-
0
-

KIIV: v C# pointery existuju len v unsafe kode, ktory dotycny nema dovod pouzivat. Skor by som povedal predavaj handle/referenciu/odkaz:

bool MojaMetoda (Button tlacitko,...)

{
// ....
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.14.–
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel : tak to jo... akorat co je to vlastne reference ze? :D no to je jedno v c# nedelam

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Pebble0
Návštěvník
17. 11. 2008   #5
-
0
-

jo, nakonec to dělám tak, že volám :
void MojeMetoda(bool pravda, Control dotyčnýControl)
{
//tady to rozdělim
}
a funguje to
díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.77.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 95 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý