Tabulky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Tabulky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comTabulky – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lolik0
Super člen
17. 11. 2008   #1
-
0
-

vedel by my niekdo poradit ako vytvorit take tabulky ako su tu?


ja som to skusal cez <div> ale neslo my to. nemalo to tie spravne rozmery.
kdo by my s tym vedel helpnut nech sa ozve. dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
Reklama
Reklama
17. 11. 2008   #2
-
0
-

Na tabulky pouzivej tabulky. A co konkretne mas za problem? Vzhled?

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
lolik0
Super člen
17. 11. 2008   #3
-
0
-

neviem to presne a rovnomerne oddelit a poposuvat. proste potrebujem niekoho kdo by my vedel spravit taky example podla ktoreho by som to mohol robit

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #4
-
0
-

tj. kdo to udela za tebe...
http://www.google.cz/search?q=html+table

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
17. 11. 2008   #5
-
0
-

mam



<table class="table1" border="0">
<th>tesc c.1</th>
<tr>
<td width="100" align="center">nieco bla bla</td>
<td width="200" align="center"><input></td>
<td width="50">bla bla </td>
</tr>
</table>

a neukazuje by to tie ciary medzy <td></td> skusal som border="1" ale to neni ono neviete ako by som to mohol spravit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #6
-
0
-

To lolik : hledej

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
17. 11. 2008   #7
-
0
-

hladal som ale nic som nenasiel ani neviem ako sa ta funkcia vola. a neviem ani ako automaticky nastavit farbu pozadia "farba1" a farbu nadpisu "farba2".

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #8
-
0
-

ono to mozna bude tim ze je to obvykle anglicky....
a anglicky se farba rekne color

a asi chces nabarvit pozadi takze to bude anglicky background
a ted uz jen mrknout na css ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
17. 11. 2008   #9
-
0
-

... to viem ale neviem ako to mam nastavit. viem ze sa to roby v cssku ale neviem presne ako to mam nastavit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #10
-
0
-

hledej

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #11
-
0
-

jeste hodim napovedu:

takze co ze to vlastne hledame... hledame neco k tabulce ... takze tam bude asi slovo TABLE
pak hledame CSS takze predpokladejme ze by tam mohlo byt take
no pak co jeste hledame... nastaveni barvy pozadi.... takze asi BACKGROUND a COLOR

no a ted to nejobtiznejsi... zadat www.google.com a do nej tydle 4 slova...
ja vim chci toho po tobe az presprilis a urcite to nezvladnes... ikdyz kdo vi treba se nejakym zahadnym zpusobem
podari pouzit tu zbytecnost co mas na krku

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
lolik0
Super člen
17. 11. 2008   #12
-
0
-

ak nato ze ja to potrebujem mat tak rozkuskovanie
teraz to mam v jednej tej tabulke viz.


a potrebujem to mat tak ako to je na tom 1. obrazku tam hore

a nehladam farbu pozadia ale farbu <th> pozadia

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.52.5.–
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #13
-
0
-

nehledam barvu pozadi ale barvu pozadi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
KIIV+42
God of flame
17. 11. 2008   #14
-
0
-

projdi si laskave tutorial k html a css...
pak treba zjistis co vlastne hledas...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Podobná vlákna

Tabulky — založil matouch

Zápis do tabulky — založil Jakub

Vygenerování tabulky — založil Paja2

Access tabulky — založil Lukajzurstar

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý