Stránkování – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Stránkování – PHP – Fórum – Programujte.comStránkování – PHP – Fórum – Programujte.com

 

JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
18. 11. 2008   #1
-
0
-

zdravím, zase bych potřeboval píchnout. Už je to delší dobu co jsem potřeboval poradit s php a návštěvní knihou co jsem někde stáhnul.
Potřeboval bych aby se kniha stránkovala, to tam sice přidáno je ale nějak to nefunguje.... může se na to někdo znalej podívat a poradit co s tím? Já jsem bezradnej

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs-cz" lang="cs-cz" >
<head><title>Fotoklub Jičín - Návštěvní kniha</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" media="all" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script>
function smajlik(text) {
var textfield = document.getElementById('vzkaz');
if (textfield.createTextRange && textfield.caretPos) {
var caretPos = textfield.caretPos;
caretPos.text = caretPos.textarea.charAt(caretPos.text.length - 1) == ' ' ? text + ' ' : text;
} else textfield.value += text;
textfield.focus(caretPos)
}
</script>
</head>
<body>
<?
include ("pripoj_kniha.php");

$kontrola = $_POST[kod];

if ($kontrola == "zluta")
{



if($_POST[navstevni_kniha])
{
if(empty($_POST[nick]))
{
$message = "Musíte zadat přezdívku";
$odeslano ="ne";
}
else
if(empty($_POST[vzkaz]))
{
$message = "Musíte zadat Váš vzkaz";
$odeslano ="ne";
}
else
{
$nick = str_replace("<" , "<" , $_POST[nick]); // ochrana proti html tagĹŻm a javascriptu
$vzkaz = str_replace("<" , "<" , $_POST[vzkaz]);
$web = str_replace("<" , "<" , $_POST[web]);
$email = str_replace("<" , "<" , $_POST[email]);
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

$mesic["Jan"]="Ledna ";
$mesic["Feb"]="Února ";
$mesic["Mar"]="Březena ";
$mesic["Apr"]="Dubna ";
$mesic["May"]="Května ";
$mesic["Jun"]="Června ";
$mesic["Jul"]="Července ";
$mesic["Aug"]="Srpna ";
$mesic["Sep"]="Září ";
$mesic["Oct"]="Října ";
$mesic["Nov"]="Listopadu ";
$mesic["Dec"]="Prosince ";

$rok = date(" Y");$cislod=date("j ");
$datum = $cislod.$mesic[date("M")].$rok.date(" - G:i:s");

$zapis_vzkazu=MySQL_Query("insert into navstevni_kniha values ('','$nick', '$vzkaz' , '$datum' , '$web' , '$email','$ip');");
/*
$kontrola = $_POST[kontrola];

if ($kontrola)
{
$zapis_vzkazu=MySQL_Query("insert into navstevni_kniha values ('','$nick', '$vzkaz' , '$datum' , '$web' , '$email','$ip');");
}
else
{
$message = "Musíte opsat kontrolní otázku";
}
*/



if($zapis_vzkazu)
{
$odeslano ="ano";
$message = "Váš vzkaz byl úspěšně přidán"; // vzkaz uspesne ulozen

/*
if($_POST['zapamatovat']=="checked") // Kontrola jestli si ma kniha zapamatovat uzivatele
{
setcookie("cnick", $nick, mktime(18,30,0,1,1,2020));
setcookie("cweb", $web, mktime(18,30,0,1,1,2020));
setcookie("cemail", $email, mktime(18,30,0,1,1,2020));
}
else
{
setcookie("cnick", "", mktime(18,30,0,1,1,2020));
setcookie("cweb", "", mktime(18,30,0,1,1,2020));
setcookie("cemail", "", mktime(18,30,0,1,1,2020));
}
*/
}
else
{
$message = "Váš vzkaz se nepodařilo přidat"; // vzkaz se nepodarilo pridat
}
}
}
}

$strankovani = $_GET['s']; // Tato promenna urcuje na ktere strance se prave nechazite
$pocet = $strankovani * 10;


$prispevky = mysql_query("SELECT * FROM navstevni_kniha ORDER BY id DESC LIMIT $pocet,10"); // vybrani jen prispevku ktere se maji zobrazit
$prispevky_radky = mysql_fetch_array($prispevky);
$prispevky_pocet = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM navstevni_kniha ORDER BY id")); // celkem pocet prispevku


?>
<div id="kniha">
<p>V návštěvní knize je celkem <? echo($prispevky_pocet) ?> vzkazů. </p>

<h3>Přidat vzkaz</h3>

<form action="" method="post">
<table cellspacing="0" border="0">
<tr>
<td align="right">
<label for="nick"><strong>Jméno (Nick):</strong></label>
</td>
<td>
<input name="nick" type="text" id="nick" class="input" value="<? if($odeslano == "ne") {echo($_POST['nick']);}else{echo ($_COOKIE['cnick']);}?>" />
</td>
</tr>
<tr>
<td align="right">
<label for="email">E-mailová adresa:</label>
</td>
<td>
<input name="email" type="text" id="email" class="input" value="<? if($odeslano == "ne") {echo($_POST['email']);}else{echo($_COOKIE['cemail']);}?>" />
</td>
</tr>
<tr>
<td align="right">
<label for="web">WWW stránky:</label>
</td>
<td>
<input name="web" type="text" class="input" id="web" value="<? if($odeslano == "ne") {echo($_POST['web']);}else{echo ($_COOKIE['cweb']);}?>" />
(bez http://)
</td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" align="right"><label for="vzkaz"><strong>Vzkaz:</strong></label></td>
<td><textarea name="vzkaz" id="vzkaz" class="input" cols="40" rows="6" wrap="soft"><? if($odeslano == "ne") {echo($_POST['vzkaz']);} ?></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<!---<<input name="zapamatovat" type="checkbox" id="zapamatovat" value="checked" checked="checked" class="tlacitko" />
label for="zapamatovat">Zapamatovat si mě (Příště není nuné zadávat Nick, email a webovou stránku)</label>-->
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" style="text-align:center;">
<a href="javascript:smajlik(':-)','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/1.gif" alt=":-)" /></a>
<a href="javascript:smajlik(':-D','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/2.gif" alt=":-D" /></a>
<a href="javascript:smajlik('8-)','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/3.gif" alt="8-)" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*1*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/4.gif" alt="*1*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*2*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/5.gif" alt="*2*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*3*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/6.gif" alt="*3*" /></a>
<a href="javascript:smajlik(':-(','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/7.gif" alt=":-(" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*4*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/8.gif" alt="*4*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*5*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/9.gif" alt="*5*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*6*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/10.gif" alt="*6*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*7*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/11.gif" alt="*7*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*8*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/12.gif" alt="*8*" /></a>
<a href="javascript:smajlik(':-*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/13.gif" alt=":-*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*9*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/14.gif" alt="*9*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*11*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/16.gif" alt="*11*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*12*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/17.gif" alt="*12*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*13*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/18.gif" alt="*13*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*14*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/19.gif" alt="*14*" /></a>
<a href="javascript:smajlik('*15*','vzkaz');"><img border="0" src="smajlici/20.gif" alt="*15*" /></a>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><p style="float:left;padding-right:40px">Kontrolní otázka: Barva slunce? (bez diakritiky)</p>
<input style="margin-top: 8px;_margin-top:0px;" name="kod" type="text" value="" maxlength="5" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2">
<div align="center"><input name="navstevni_kniha" type="submit" class="tlacitko" id="navstevni_kniha" value="Odeslat" /></div>
</td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="right" valign="top">
<p>Upozornění: Ip adresy jsou logovány. Sprosté a flame příspěvky budou mazány!</p>
</td>
</tr>
</table>
</form>

<h3>Vzkazy</h3>
<div align="center">
<? if ($strankovani != 0) {?>
<a href="?s=<? echo($strankovani - 1) ?>" title="Zobrazit novější příspěvky"> Novější </a>
<? } ?>
<? if ($strankovani+1 < $prispevky_pocet/10) {?>
<a href="?s=<? echo($strankovani + 1) ?>" title="Zobrazit starší příspěvky"> Starší </a>
<? } ?>
</div>

<?
while ($prispevky_radky) // cyklus ktery zajistuje jednotlive zobrazovani vzkazu v knize, dle strankovani $s
{
?>
<div class="vzkaz">
<div class="vrch">
<strong class="nick">
<? if (($prispevky_radky[email] != "")&&($prispevky_radky[email] != "@")){ ?>
<a href="mailto:<? echo $prispevky_radky[email] ?>"><? } ?>
<? echo $prispevky_radky[nick] ?>
<? if (($prispevky_radky[email] != "")&&($prispevky_radky[email] != "@")){ ?></a><? } ?>
</strong>
<? if ($prispevky_radky[web] != "") { ?>[<a href="http://<? echo $prispevky_radky[web] ?>">www</a>] <? } ?>
<span class="datum"><? echo $prispevky_radky[datum] ?></span>
</div>
<div class="zprava">
<?
// SMAJLICI
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':-)', '<img src="smajlici/1.gif" alt=":-)" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':)', '<img src="smajlici/1.gif" alt=":)" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':-D', '<img src="smajlici/2.gif" alt=":-D" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':D', '<img src="smajlici/2.gif" alt=":D" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('8-)', '<img src="smajlici/3.gif" alt="8-)" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*1*', '<img src="smajlici/4.gif" alt="*1*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*2*', '<img src="smajlici/5.gif" alt="*2*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*3*', '<img src="smajlici/6.gif" alt="*3*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':-(', '<img src="smajlici/7.gif" alt=":-(" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*4*', '<img src="smajlici/8.gif" alt="*4*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*5*', '<img src="smajlici/9.gif" alt="*5*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*6*', '<img src="smajlici/10.gif" alt="*6*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*7*', '<img src="smajlici/11.gif" alt="*7*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*8*', '<img src="smajlici/12.gif" alt="*8*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':-*', '<img src="smajlici/13.gif" alt=":-*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace(':-0', '<img src="smajlici/13.gif" alt=":-0" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*9*', '<img src="smajlici/14.gif" alt="*9*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*11*', '<img src="smajlici/16.gif" alt="*11*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*12*', '<img src="smajlici/17.gif" alt="*12*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*13*', '<img src="smajlici/18.gif" alt="*13*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*14*', '<img src="smajlici/19.gif" alt="*14*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('*15*', '<img src="smajlici/20.gif" alt="*15*" />', $prispevky_radky[vzkaz]);
// CENZURA SPROSTYCH SLOV
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('debil', '*CENZURA*', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('sex', '*CENZURA*', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('kurva', '*CENZURA*', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('svině', '*CENZURA*', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('kretén', '*CENZURA*', $prispevky_radky[vzkaz]);
$prispevky_radky[vzkaz] = str_replace('warez', '*CENZURA*', $prispevky_radky[vzkaz]);

echo $prispevky_radky[vzkaz]
?>
</div>
</div>
<div class="oddelovac"></div>
<?
$prispevky_radky = mysql_fetch_array($prispevky);
}
?>
<div align="center">
<? if ($strankovani != 0) {?>
<a href="?s=<? echo($strankovani - 1) ?>" title="Zobrazit novější příspěvky"> Novější </a>
<? } ?>
<? if ($strankovani+1 < $prispevky_pocet/10) {?>
<a href="?s=<? echo($strankovani + 1) ?>" title="Zobrazit starší příspěvky"> Starší </a>
<? } ?>
</div>
</div>
</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
18. 11. 2008   #2
-
0
-

nevypada to vylozene nefunkcne... mozna jeste kdyz neni ?s= tak tam hodit nulu
kdyz das tu stranku s ?s=2 vypise to spravne prispevky?

mimo to:
je to silenost se v takovym kodu vyznat.. jeste k tomu short tagy... mi vstavaj vlasy hruzou
kdyz si vzpomenu jak sem na desitkach stranek musel pri presunu na jinej server menit <? na <?php

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.94.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
19. 11. 2008   #3
-
0
-

tak sem to zapsal do adresy a jelikož mám jen jeden příspěvek tak funguje ?s=0
problém je ale že tu knihu tam mám danou přes iframe (běží to na Joomle)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Strankovani — založil D-Fox

Strankovani — založil FrEnkLiN

Chyba v stránkování — založil martin

Chyba ve stránkování — založil Pepa

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý