SDL build problem – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

SDL build problem – C / C++ – Fórum – Programujte.comSDL build problem – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

zvyshok
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
19. 11. 2008   #1
-
0
-

zdravicko,
dnes som zacal zabrdat do SDL kniznice, ale nedari sa mi ju rozbehat pod MS Visual C++ 2005.
Tieto tutorialy som presiel:
http://gpwiki.org/index.php/SDL:Tutorials:Setup#Windows:_MSVC.2B.2B_.NET
http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/lesson01/windows/msvsnet0508e/index.php
http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2005092003-sdl-uvod

ale ani na jednom sa mi to nepodarilo rozbehat, pretoze pri kompilacii tohoto kodu:

#include <SDL/SDL.h>


int main( int argc, char* args[] )
{
//Start SDL
SDL_Init( SDL_INIT_EVERYTHING );

//Quit SDL
SDL_Quit();

return 0;
}

mi vypisuje stale chybu:

d:\work\c\sdl\sdl\main.cpp(1) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'SDL/SDL.h': No such file or directory

ta kniznica v tom priecinku je... uz som docela zufaly.
dik za kazdu radu :}

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.187.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
19. 11. 2008   #2
-
0
-

a ses si jist ze ten adresar kde je sdl/sdl.h je opravdu mezi adresarema kde se hledaj includy?
a ze mas pravo ten soubor cist...

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.27.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
19. 11. 2008   #3
-
0
-

To KIIV : Toto je plna adresa:
c:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\VC\include\SDL\
v nej sa nachadza SDL.dll. Prava na citanie suboru mam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.187.–
Wizard0
Stálý člen
19. 11. 2008   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel : No ale tam sa musi nachadzat 'SDL.h' a nie 'SDL.dll'.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.216.182.–
zvyshok0
Duch
19. 11. 2008   #5
-
0
-

To Wizard : pomylil som sa, nemyslel som sdl.dll, ale sdl.h. no chybu som uz aj tak nasiel. bola v pomenenych cestach. dik moc za pomoc :}

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.175.187.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Problem s SDL — založil yaqwsx

Problém s SDL — založil Systém

Problem so SDL — založil entity

Problem s SDL — založil Milan

SDL problém — založil newbie

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý