NumericUpDown – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

NumericUpDown – .NET – Fórum – Programujte.comNumericUpDown – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Misiak0
Návštěvník
19. 11. 2008   #1
-
0
-

Zdravim

robim taky viacucelovy budik.... chcem si nastavit cas pomocou prvku numericUpDown ale je standartne nastaveny na hodnotu decimal, vedel by mi niekto poradit ako tuto hodnotu zmenim na 00:00:00 alebo aspon string...?
Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.44.–
Reklama
Reklama
Japo0
Návštěvník
19. 11. 2008   #2
-
0
-

Hodnota decimal bude asi obsahovat počet dní, sekund, milisekund nebo něčeho podobného (to si najdi na MSDN). Tuto hodnotu pak stačí různě dělit a násobit a tím získáš dny, hodiny, minuty a sekundy.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
Misiak0
Návštěvník
20. 11. 2008   #3
-
0
-

To Japo : mozno ale picker ti tam hodi tak velke cislo ze je to len praca navyse.... zistil som ze sa da upravit datetimepicker tak aby to numericupdown s nastavenim casu alebo datumu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.44.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 39 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý