Výpis do textboxu ve vlákně! – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výpis do textboxu ve vlákně! – .NET – Fórum – Programujte.comVýpis do textboxu ve vlákně! – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tase0
Stálý člen
22. 11. 2008   #1
-
0
-

Dobrý den!
Dělám takovou osobní aplikaci pro zábavu.Jednou jsem u nás na škole viděl jak druháci programovali herní automat, a tak jsem se rozhodl je napodobit a pokusit se také nějaký ten automat naprogramovat.Už mám celý kód hotový, ale je tu jeden problém na který jsem napsal malý kód.

using System;

using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.Threading;

namespace Otazka
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}

public static string cislo = "1";

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
new Thread(vypis).Start();
}
private void vypis()
{
textBox1.Text = cislo;
}
}
}


Chtěl bych podotknout že podle struktury mého programu musí být ten textbox přepsán tímto způsobem, proto vás prosím o radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.168.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Reklama
Reklama
22. 11. 2008   #2
-
0
-

A jaká je otázka? Kde je problém? (ptám se už z principu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
22. 11. 2008   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
22. 11. 2008   #4
-
0
-

To Chrasty : Taky mám ten pocit, ale mohl by to k tomu naspat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Tase0
Stálý člen
28. 11. 2008   #5
-
0
-

Četl jsem ten tvůj článek, ale na vyřešení problému jsem nepřišel.Klidně mě tu všichni zbuznětě, ale já vás velice prosím o předložení příkladu funkčního zdrojového kódu.Tento problém mi už dlouho nedává spát, a tak vás velice prosím o uveřejnění příkladu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.168.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
28. 11. 2008   #6
-
0
-

Pro takovéhle jednoduché věci se hodí anonymní delegáti. Doslova jediné, co musíš udělat, je nahradit obsah metody vypis() tímhle:

textBox1.Invoke((MethodInvoker) delegate { textBox1.Text = cislo; });

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
Tase0
Stálý člen
29. 11. 2008   #7
-
0
-

Díky moccc :D:D:D
Všechno facha jak ma moc jsi mi pomohl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.168.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 68 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý