Clicker – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Clicker – .NET – Fórum – Programujte.comClicker – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Antonidas
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
23. 11. 2008   #1
-
0
-

Nemohl by mi prosim nekdo napsat v c# ja k udelat program co by kliknul na jednu souradnici, pak zmcknul "á" pak na jinou souřadnici zase zmačkl "á" a potom na 3 souřadnici a zmačkl "á"? slo by to pls? díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
Reklama
Reklama
23. 11. 2008   #2
-
0
-

To Antonidas : Jistě, že by to šlo. Co už máš hotový?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Antonidas
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
23. 11. 2008   #3
-
0
-

prave ze nic :D ja hlavne nevim jak nastavit souradku kam kliknout, pls muzes mi to nak hodne jednoduse napsat? moc prosííím

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
zonda0
Stálý člen
23. 11. 2008   #4
-
0
-

no kedy ti to on napísal celé tak ty by so z toho nič nemal .
Tak tu máš iba to čo ti treba a zostav si to sám
Tu zistiš súradnucu

            

MessageBox.Show("[" + Cursor.Position.X + "," + Cursor.Position.Y + "]");

Nadubúce pozri google :)
A ked chceš meniť súradnicu tak takto :
            

this.Cursor = new Cursor(Cursor.Current.Handle);
Cursor.Position = new Point(Cursor.Position.X - 50, Cursor.Position.Y - 50);

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.219.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
23. 11. 2008   #5
-
0
-

To Antonidas : Já vím, jinak bych se neptal. Ale nepomohu ti, zavání to domacím úkolem. Můžu ti jen říct, že se tyhle věci daj velmi snadno dohledat (i na českých webech).

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Santas0
Věrný člen
24. 11. 2008   #6
-
0
-

mne to zas jemne zavana programom pre oklamanie nejakej klikacky

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.245.64.–
http://psandtner.sk/blog
Antonidas
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
24. 11. 2008   #7
-
0
-

nn, to ma byt na kempeni honoru ve wowku :D, hele ja se v tom nevyznam, nemohl by mi to nekdo pls napsat? kliknout na souradku a zmacnout tlacitko pls? souradku bych si nastavil dopredu v programu rucne... plspls dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
24. 11. 2008   #8
-
0
-

To Antonidas : A cena? Ne, dělám si srandu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Santas0
Věrný člen
24. 11. 2008   #9
-
0
-

pozri, ty chces nieco na podvadzanie a my ti to mame este aj z nudy naprogramovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
Antonidas
~ Anonymní uživatel
22 příspěvků
24. 11. 2008   #10
-
0
-

tak mi pls napiste jak udelat aby to kliklo na nakou souradnici a jak mam udelat aby to zmacklo cudlik... pls

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.166.–
24. 11. 2008   #11
-
0
-

Viz. google (stačí vybrat správná česká klíčová slova) a historie této diskuze.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Santas0
Věrný člen
24. 11. 2008   #12
-
0
-

Antonidas napsal:
tak mi pls napiste jak udelat aby to kliklo na nakou souradnici a jak mam udelat aby to zmacklo cudlik... pls

to by sme ti urobili vsetko :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
zonda0
Stálý člen
24. 11. 2008   #13
-
0
-

D8 = á :)
a to ostatné by ti malo byť známe :) a to stlačenie ti ja neporadím :) (aj ked to by som aj ja rád vede :) )lebo to nevie :( a
na googli som to nenašiel .



if (e.KeyCode == Keys.D8)
{
this.Cursor = new Cursor(Cursor.Current.Handle);
Cursor.Position = new Point(0,0);
Form1_MouseClick(MouseEventArgs e);
MessageBox.Show("Kurzor je na súradnici 0,0");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.219.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
24. 11. 2008   #14
-
0
-

To zonda : A hledal jsi "c# send keys"?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Santas0
Věrný člen
24. 11. 2008   #15
-
0
-

potvrdzujem co vravi djanosik, je to vstavane priamo v c# a djanosik ti dal priamo nazov funkcie, ktorej staci predat string a ono to vytuka

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
mnn
~ Anonymní uživatel
118 příspěvků
24. 11. 2008   #16
-
0
-

az na to ze to klikne na formular a nie do WoWka :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.157.–
Santas0
Věrný člen
24. 11. 2008   #17
-
0
-

ja som si spravil program, ktory mi klikne do icq, napise spravu a odosle ju, len pomocou veci co zazneli tu, takze prekliknut do wowka ide

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 26 hostů

Podobná vlákna

Clickersheaven účet — založil Yety

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý