Zdrojový kód webové stránky – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zdrojový kód webové stránky – Visual Basic – Fórum – Programujte.comZdrojový kód webové stránky – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
25. 11. 2008   #1
-
0
-

Mám udělaný webový prohlížeč pomocí komponenty internet exploreru a chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jak zjístit zdrojový kód zobrazované webové stránky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
26. 11. 2008   #2
-
0
-

To Petr : ted si nejsem úplně jistej pač v práci nemám VB ale mělo by to jít přes commponentu Inet

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
26. 11. 2008   #3
-
0
-

tak sem hledal a našel

Private Sub Command1_Click()

Dim html As String
Inet1.Protocol = icHTTP
html = Inet1.OpenURL("http://sample.com/index.html")
MsgBox html
End Sub

nebo
Private Sub Command1_Click()

Dim b() As Byte, i As Integer
Inet1.Protocol = icHTTP
b() = Inet1.OpenURL("http://sample.com/index.html", icByteArray)
i = FreeFile
Open "C:\soubor.txt" For Binary As #i
Put #i, , b()
Close #i
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
26. 11. 2008   #4
-
0
-

To JMM : Díky, moc jsi mi pomohl.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.71.186.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
26. 11. 2008   #5
-
0
-

To Petr : nemáš zač :smile14:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
26. 11. 2008   #6
-
0
-

To JMM : Promiň že pořád otravuju, ale ještě jsem se chtěl zeptat, nevíš prosim Tě jak mám zjistit zdrojový kod té stránky když je v php? Protože ten kód co jsi mi napsal nějaký zdroják sice zobrazí, ale né ten vypsaný phpčkem. :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 11. 2008   #7
-
0
-

To Petr : chceš aby to zobrazilo php kod? Obávám se, že to zřejmě nepůjde. Ono je to docela i logické, pač by se takto daly "vysosat" zdrojové kody, které si každý chrání jako oko v hlavě (teda hlavně pokud se jedná o online obchody a složitější aplikace). Takže takto by se to dalo jednoduše ukrást.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.111.99.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
27. 11. 2008   #8
-
0
-

To JMM : Nechci php kód, chci ten kód co to php vypíše. Takže ten kód nemůžu vypisovat ztoho že napíšu adresu k tomu php souboru, ale ztoho co se zobrazi v prohližeči. Ten kód vtom php souboru se mění protože zpracovává data odeslané z formuláře a ja potřebuju kód i stěmi zpracovanými daty. :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
JMM
~ Redaktor
0
Grafoman
27. 11. 2008   #9
-
0
-

To Petr : no pošli mi ten kod co už máš... bych něco zkusil... ale nechce se mi to vymýšlet od začátku (sem nějakej línej) :smile18:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.71.16.–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
27. 11. 2008   #10
-
0
-

To JMM : Tady jsem ti poslal odkaz kde si můžeš stáhnout ten kód http://www.apdisk.kvalitne.cz/soubory/Pokus.zip .

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
30. 11. 2008   #11
-
0
-

Opravdu nikdo neví jak to udělat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
Petr
~ Anonymní uživatel
746 příspěvků
5. 12. 2008   #12
-
0
-

Fakt nikdo neví? :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.13.127.–
sunamo0
Newbie
6. 1. 2009   #13
-
0
-

Tady to je celkem jednoduché, když rozhoduješ o PHP kódu, udělal bych na výstupu nějakou spec. zarážku a po načtení bych si prohlédl zdroják a když bych narazil na zárážku, tak do jejího konce bych to vyparsoval..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.177.86.–
[url]http://sunamo.aspone.cz[/url]
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Zdrojový kód — založil jurinecko

Zdrojovy kod — založil Ondřej Šplíchal

Zdrojový kód — založil Tomáš

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý