Dá se nějak pomocí Visual Studia nebo jiného programu reformátovat kód C#???
Mám v něm ceklem bordel, nekonečno mezer, nějaká mezera sem, nějaká tam, ...
Potřebuju něco, co by mi v tom udělalo pořídek.
Pokud možno, tak i něco pro reformátování ASP.NET
Díky
Fórum › .NET
Reformátování kódu CSharp
Obecná zkratka pro Visual Studio 2008 na zformátování celého dokumentu je Ctrl + E, D a na zformátování vybraného textu Ctrl + E, F. Ve VS 2005 to může být jinak, najdeš to ale v menu Edit -> Advanced -> Format Document/Selection.
Díky moc. Ještě bych potřeboval, nějak odstranit z kódu komentáře. Komentoval jsem všechno až moc, a ty komentáře mě spíš obtěžují... Dík
Smazat všechny komentáře? A jak se pak vyznáš v kódu za půl roku? ;-) Jestli tam máš opravdu zbytečné komentáře typu "deklarace proměnné, vynuluj proměnnou" apod., tak to budeš muset promazat ručně, ale doporučuji si většinu nechat.
Třeba se ti bude hodit Ctrl + M, O (sbalí všechny bloky kromě bloků jmenných prostorů a tříd).
Opravdu bych to potřeboval nějak pomazat, a kód je strašně velkej. ručně bych to mazal půl roku ...
Tak za pár mesiacov si z takého kódu fakt vôl bez komentárov. Pekne si ich premaž ručne. Odporúčam. Aspoň spravíš revíziu kódu. Určite v tom nájdeš chyby. Je celkom dobré komentovať na začiatku každú debilinu a potom keď je metóda hotová, si to prejsť a ešte raz sa poriadne zamyslieť či je to dobre, či by si to nechcel spraviť nejak ináč a efektívnejšie, či ti náhodov nieje polka premenných úplne nanič a či fakt neexistuje niečo prehľadnejšie a zároveň možno efektívnejšie.
Na komenty to moc neni, ale na revizi kodu mam z nekolika osobnich zdroju potrvzeny jako kvalitni Resharper - http://www.jetbrains.com/resharper/
Je tam tricetidenni verze - takze na "procisteni" jednoho projektu by to melo stacit.
Ale priklanim se k tomu, ze "cisteni" je treba delat rucne a ne jen tak at si pocitac udela co chce..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kolo stesti csharp — založil KruTeX
Csharp vypsání počtu určitého písmene — založil Tonny.K
Csharp knihovna na prevod mp3 do ogg — založil Jirka
Událost vyvolaná opuštění treenode - CSharp — založil Pavel
Rozdíly kódů — založil k1