C# zabalenie do Winrar archivu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# zabalenie do Winrar archivu – .NET – Fórum – Programujte.comC# zabalenie do Winrar archivu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
P-r-e-d-a-t-o-r
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
26. 11. 2008   #1
-
0
-

Cawte, pls mozte mi sem dakdo hodit kod ktory pouzije WinRar ktory mate nainstalovany v PC a zabaly urceny subor do WinRar archivu ????
tj by som xcel aby som dal do toho zdrojaku cestu k nejakemu suboru a on pomocou WinRaru ten subor zabaly do RAR archivu
je take daco vobec v C# mozne ?
dik za odpovede a ete väcsie dik tomu co mi sem da aj zdrojak :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
Reklama
Reklama
26. 11. 2008   #2
-
0
-

To P-r-e-d-a-t-o-r : Stačí spustit proces WinRar.exe (nebo Rar.exe) s určitým prametrem. Dohledej si v dokumentacích.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
zonda0
Stálý člen
27. 11. 2008   #3
-
0
-

ale C# môže urobiť aj vlastnú compressiu . Skús to cez to .
Ak sa mmýlim tak sorri

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.96.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
27. 11. 2008   #4
-
0
-

Obecně vzato lze kompresní algoritmus napsat v jakémkoliv jazyku, ale to není předmětem diskuze.

BTW: Ano, Deflate a GZIP algoritmy jsou v .NETu podporovány.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.162.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
27. 11. 2008   #5
-
0
-

zonda napsal:
ale C# môže urobiť aj vlastnú compressiu . Skús to cez to .
Ak sa mmýlim tak sorri



a pls mohol by si mi dat kod ???
viem ze som hovoril aby to islo cez WInRAR co je v PC ale to len preto bo som netusil ze pri C# je aj vlastna kompresia :(
bo potrebujem spravit ze ked mam daaky subor tak ho vyberem a program ho hodi povedzme do 100 archovou aby sa z 2GB stalo povedzme 200MB , lebo raz som stiahol 4GB hru a bola vo vela archivou a mala v tych archivou zabalena asi 300 MB cca
a nechce sa mi s WinRarom hodinu balit hru tak som si zmyslel ze spravim program ktory to bude robyt zamna :)
ibaze neviem aky KOD pouzit :(
tak mi ho sem pls dakdo hodte (inac v C# som zaciatocnik presiel som nan z JAVA jedine co o nom zatial viem je ako spravit Logicku/Akcnu a Zavodnu hru lebo som si o tom kupil knihu :D)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.217.–
rudolf_franek0
Stálý člen
27. 11. 2008   #6
-
0
-

zonda napsal:
ale C# môže urobiť aj vlastnú compressiu . Skús to cez to .
Ak sa mmýlim tak sorri



Lze pouzit GZipStream nebo DeflateStream, ale soubor ulozeny uzitim DeflateStream-u pak nelze otevrit jinak, nez zas nejakou .Net aplikaci. GZipStream by na tom mel byt lepe.

Ale samozrejme si lze naprogramovat i zcela vlastni kompresi :-)

Nejjednodussi ale opravdu je spoustet externi program - napriklad WinRar s nejakymy parametry.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.178.66.–
Japo0
Návštěvník
27. 11. 2008   #7
-
0
-

Také jsem slyšel o knihovnách, které umí exportovat do ZIPu (toho má mnoho lidí raději než RAR), např. SharpZipLib (celkem jednoduché použití, ale nejsem si jist licencí). Volání externího programu je možná až moc složité a navíc nefunguje všude.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
zonda0
Stálý člen
29. 11. 2008   #8
-
0
-

Podľa mňa to volanie exerného programu by bolo lepšie ak chceš dostať takú veľkú kompresiu .Ja na tvojom mieste by som to skúsil aj aj !! Spusti si google a hľadaj .... .
Tu máš niečo čo som našiel o compressí :



http://www.example-code.com/csharp/zip.asp

A keď budeš hľadať na googli tak použi klúčové slová : C# compression
Japo : prečo by volanie externého programu nemalo fungovať všade ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
Santas0
Věrný člen
29. 11. 2008   #9
-
0
-

2zonda: tam kde asi neni winrar

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.79.–
http://psandtner.sk/blog
zonda0
Stálý člen
29. 11. 2008   #10
-
0
-

a ved on to chce iba pre seba !! tak mal by mat tam ten winrar ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.6.–
Všetko by malo byt urobene tak jednoducho ako je možne ale nie jednoducho :) .Albert Einstein [br] ----------------------------------------- [br] Ak nájdete chyby v text tak sorri :P.
29. 11. 2008   #11
-
0
-

Pokud jde o velkou kompresi, tak by bylo nejlepší rozumně použít LZMA (7-zip), komprese (resp. dekomprese) sice trvá delší dobu než u winraru, ale kompresní poměr je větší. Navíc existuje implementace algoritmu v C#.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
p-r-e-d-a-t-o-r
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
29. 11. 2008   #12
-
0
-

ok dik vsetkym idem daco poskusat
P.S. : Dpc zase som sa neprihlasil :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.161.–
t0m450
Newbie
30. 11. 2008   #13
-
0
-

p-r-e-d-a-t-o-r napsal:
a nechce sa mi s WinRarom hodinu balit hru tak som si zmyslel ze spravim program ktory to bude robyt zamna :)



stači ked si inštalašku tej hry daš do 1 zložky, klikneš na nu pravym a daš "Pridať do archívu..." a ked ti naskoči to okno s nastaveniami tak tam dole maš "Rozdeliť archív b bajtoch", tam ti stači napisať aku veľkosť ma mať 1 archív (ako v pripade tej 4GB hry 200MB tak by si tam napisal 200000000 lebo to tam musiš napisať v bajtoch) a ono to už samo rozdeli na x archívov a veľkosti koturu si zadal

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.233.–
2. 12. 2008   #14
-
0
-

t0m45 : ale ja to nechcem rozdelit ja xcem mat 1 archiv iba ;)
p.s.: velke dik za tu stranku

http://www.example-code.com/csharp/zip.asp
fakt mi pomohla a zajtra skusim spravit daaky program na tuto temu pak napisem i sa mi podaril pripadne ho sem dam lebo myslim ze by dost pomohol UPLOADEROM :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.94.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Vytvareni archivu — založil Runn3r.cze

Zaheslování archivu — založil Fanda

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý