Získání názvu složky z foreach – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Získání názvu složky z foreach – .NET – Fórum – Programujte.comZískání názvu složky z foreach – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
PlayWeb
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 11. 2008   #1
-
0
-

Ahoj. Mám:



foreach (DirectoryInfo DirectoryName001 in new DirectoryInfo(Server.MapPath("slozka/")).GetDirectories())
{
string YearName="";
MenuItem YearItem = new MenuItem();
YearItem.Value = YearName; ;
YearItem.Enabled = false;
Menu001.Items.Add(YearItem);
}

potřeboval bych do proměné YearName uložit jméno složky, a potom jí s toho načte. Jde o to, že podle jména složky se vyplnuje text v položce menu.

Nevím jak do YearName dostat název složky.
Snad to někdo budete vědět...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
Japo0
Návštěvník
27. 11. 2008   #2
-
0
-

A co DirectoryName001.Name? (případně FullName, pokud chceš celou cestu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.176.243.–
PlayWeb
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
27. 11. 2008   #3
-
0
-

Moc díky.... Já jsem si toho v intelisence nevšiml :-)

Mám ještě raz problém.
Mám adresářovou skturturu¸ve složce blog. V root adresáři blog budou adresáře s rokem ( 2008, 2009, 2010, ...) a v nich budou další adresáře, jejiš jména busou u každého roku stejné. Jedná se o leden únor ... prosinec. V těch složkách budou aspx soubory.

Potřebuju vytvořit foreach, který zindexuje složky v rootu, 2008, 2009 ... a vytvoří položky menu, které budou mít vlastnost Enabled=false; ( viz horní kód )

Tet bych potřeboval další foreach, který zindexuje obsah těch adresářu 2008,2009 - ~. A vytvořila Menu Item opět s názvem složky ( leden, únor, ... ).

Problém je, že mo to tvoří menu takto:

2008
2009
2010
leden
únor
březen
...

já to potřebuju podle těch složek:
2008
leden
únor
březen
...
2009
leden
únor
březen
...
2010
leden
....

Nevíte prosím jak na to?
Moc díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 11. 2008   #4
-
0
-

Tak jsem na to přišel...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 146 hostů

Podobná vlákna

Foreach — založil Marty_SVK

Foreach — založil Karel

WHILE VE WHILU VE FOREACH — založil row

Cyklus foreach a while — založil Forest

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý