Docela mě trápí ještě jedna věc, řekněme že uživatel vybere soubor (fotku) větší než 2MB a odešle formulář.
Díky tomu že mám patchlé php na serveru mi funguje upload_progress_meter, takže vím, kolik % souboru už je uploadováno (to zobrazuji pomocí Ajaxu uživateli) a taky vím, jakou velikost soubor má ještě než se celý uploaduje.
Jde mi o to že pokud bych zjistil, že je soubor větší než x MB (v mém případě ty 2MB) tak bych chtěl odesílání formuláře (= upload toho souboru) prostě zastavit. Zkoušel jsem window.stop(); ale nějak to nereagovalo...
Nenapadá vás řešení? Díky...
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
Zastavení uploadu souboru (po odeslání formuláře)
To Nefaritus : Když už (pavděpodobně) nemůžu zjistit velikost souborů před uploadem, řikal jsem si že to udělám aspoň tak, že jakmile to zjistím v php tak přes Ajax pošlu zprávu a napíšu uživateli, že odesílá moc velkej soubor a zastavím to odesílání...
To Nefaritus : Ja jen jestli jsem byl dobře pochopen. :) Velikost toho souboru zjistim už jamkile odešle třeba 10KB z těch x > 2MB, takže proto jsem chtěl to odesílání zastavit javascriptem a napsat že odesílá velkej soubor. Je jansýže bych to mohl napsat až po tom co ten soubor > 2MB odešle, jenže to by ztratilo smysl... :)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 19 hostů
Podobná vlákna
Simulace odeslání souboru z formuláře scriptem php — založil neumetel
Odeslani formulare — založil Anonymní uživatel
Odeslaní formuláře — založil kall_ell
Odeslani weboveho formulare — založil antton
PHP redirect po odeslani formulare — založil e-sparco
Moderátoři diskuze