ASP.NET - C# - Adresářová struktura – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ASP.NET - C# - Adresářová struktura – .NET – Fórum – Programujte.comASP.NET - C# - Adresářová struktura – .NET – Fórum – Programujte.com

NJoy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 11. 2008   #1
-
0
-

Ahoj.
Pokouším se v ASP.NET o práci ze soubory. Pokouším se přesněji o blog. Tet vás asi napadne, proč ten blázen nepoužije databázi, ale je to z určitých osobních důvodů :-)

Mám tedy tento problém. Mám složku Blog a v ní složky s rokem: 2008, 2009, 20010, ... V každé s těch složek jsou další složky, tentokrát měsíce ( leden, únor, březen, ...)

Tím vytvářím položky menu. Rozdíl je v tom, že rok, se v menu zobrazuje jako položka s atributem enabled=false;. Pod tím jsou položky s odkazem na měsíc.

Tady je problém. Potřebuju, aby když se klikne na název měsíce v určitém roce, tak aby se uživatel dostal do složky např: Blog/2008/prosinec/Default.aspx

Mám tento kód:

foreach (DirectoryInfo DirectoryName001 in new DirectoryInfo(Server.MapPath("Blog/")).GetDirectories())
{
MenuItem YearItem = new MenuItem();
YearItem.Value = DirectoryName001.Name;
YearItem.Enabled = false;
BlogMenu001.Items.Add(YearItem);
foreach (DirectoryInfo DirectoryName002 in new DirectoryInfo(Server.MapPath("Blog/" + DirectoryName001.Name)).GetDirectories())
{
MenuItem MonthItem = new MenuItem();
MonthItem.Text = DirectoryName002.Name;
MonthItem.NavigateUrl = "Blog/" + DirectoryName001.Name + "/" + DirectoryName002.Name + "/" + "";
BlogMenu001.Items.Add(MonthItem);
}
}

Ten právě prohledává ty složky a vytváří položky menu.
Je tu ale problém s odkázáním na soubor default, v určitém měsíci. Asi mám něco špatně, ale nevím co. Na ten soubor default.aspx se nemůžu dostat.

Píše to tuto chybu ( viz. obrázek )

Nemůžu se na něj dostat dokonce ani tehdy, když kliknu přímo na ten soubor Default.aspx a dám View in Browser.

Pokud jsem měl v web.config nastaveno debug=false, tak to psalo, že část cesty nebyla nalezena: neco/Blog/2008/prosinec/Blog.
A právě to blog tam zavazí. po prosinci má být přímo soubor Default.aspx.

Prosím poradte mi někdo...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
NJoy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 11. 2008   #2
-
0
-

Zapoměl jsem ten soubor... :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý